srijeda, 05.05.2021 08:40

Azra (2018)

Elimi birakma / Don't Let Go of My Hand (Originalni naziv)

drama

Nevjerojatna priča o djevojci Azri kojoj se cijeli život preokrene u jednoj noći

sez.1 ep.12Kad Azra počne živjeti u kući Čelenovih, ravnoteža odnosa opet se poremeti. Dok gđa Feride poziva na red Azmija i Serap zbog nasilu dobivenog liječničkog nalaza, Serap je suočena s još ozbiljnijim problemima u vezi s Azrom. Dok obitelj Čelen traži načine da Azru izbaci iz kuće jer je smatra neprijateljicom, Dženk počne popuštati pod utjecajem svojih osjećaja prema Azri. Sumruin se život izokrene naglavce s velikom prijetnjom koja stiže iz prošlosti. Sumru sada očekuju teški dani. Kazna koju Arda dobije od škole, sudjelovanje u društveno-korisnom projektu, dovede do toga da se njegov put ukrsti s Mertovim. S druge strane, i Sumru i Azmi nalaze tragove koji se tiču Merta. Krug oko Merta sve se više sužava. Propuštene epizode serije "Azra" pogledajte na Novoj plus.
 
Režija: Sadullah Celen, Mücahit Akyoldas, Hakan Inan, ...
Scenarij: Tunus Tasci, Hyun Kyung So, Serap Özgür, ...
Uloge: Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Cemre Gümeli, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardag

Filmografija

Glumci otprije poznati po ulogama zavodnika u seriji 'Fazilet i njezine kćeri' i buntovnice iz serije 'Tuđi život' ovoga će se puta naći u ponešto drugačijim ulogama kojima će osvojit gledatelje već u prvim epizodama. Osim zavidne glumačke postave, serija oduševljava i scenarijem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Azrin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza. Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.

Komentari (1)

Foto