petak, 14.05.2021 15:45

Krv nije voda (2011)

Krv nije voda (Originalni naziv)

drama

Život piše drame, a svaki čovjek čuva barem jednu tajnu

sez.1 ep.19Četrnaestogodišnja Jelena prije dva mjeseca je iznenada rodila dijete, nakon što je završila na hitnoj misleći da ima upalu slijepog crijeva! Ona i njezin dečko Janko dvoje su neodgovornih tinejdžera i nisu u stanju snositi odgovornost za novorođenog dječaka. U cijeloj situaciji najteže je njezinoj majci Kaji (36) koja je preuzela svu brigu oko djeteta, te izgubila posao zato što je bila prisiljena biti kod kuće. K tome, njezina kći Jelena vrlo je lijena adolescentica koja često markira s nastave. No, ubrzo joj se otvore oči kad je njezin dečko pokuša nagovoriti da dostavlja drogu.
 

Inspirirana svakodnevnim životnim pričama koje pogađaju brojne obitelji u Hrvatskoj, poput neočekivanih ljubavnih prijevara, dramatičnih brakorazvodnih parnica, teških suđenja zbog skrbništva ili očinstva, zastrašujućih obiteljskih otkrića ili pak problema s vlastima, ova serija omogućit će gledateljima da barem na tren zavire u živote drugih ljudi koji naizgled sretno žive, iako se unutar njihova četiri zida odigrava prava životna drama.

Svaka epizoda serije „Krv nije voda“ u dokumentarnoj formi prati pojedinu obitelj i njezinu potresnu priču koja ih je iznenada zadesila. Glavne aktere u svakoj epizodi glume stvarni ljudi, a i scene su snimane na stvarnim lokacijama što još više doprinosi autentičnosti događaja.

Kroz dvanaest epizoda doznat ćemo što se događa s dugogodišnjim supružnicima kada njihovu idiličnu zajednicu uništi majčina prijevara s kćerinim dečkom, kako je majka tinejdžerica zbog ljubavi prema svojoj obitelji dospjela na rub bankrota, zašto se samohrana majka boji za život svoje kćeri jedinice koja se druži s kriminalcima, što se događa kada sin terorizira cijelu obitelj, kao i mnoge druge životne priče koje se događaju u susjedstvu iza zatvorenih vrata.

Iako je svaka epizoda serije „Krv nije voda“ priča za sebe, za sve njih postoji krajnje pitanje - kakva je sudbina obitelji koje su potresli nesretni događaji , imaju li one nakon rješenja problema ikakvu zajedničku budućnost i koje su posljedice?


Komentari (45)

Foto