subota, 04.07.2020 01:45

Tijelo je dokaz (2011)

Body of Proof (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Ambiciozna forenzička vještakinja ima jedinstven pogled na slučajeve koji završe na njenom stolu

Kad mladi, međurasni par pronađu ubijen hicima u njihovu autu u Fairmont Parku, dr. Megan Hunt obećava ožalošćenim roditeljima da će pronaći ubojicu njihove kćeri. Detektivi Bud Morris i Samantha Baker spremni su objasniti slučaj kao ubojstvo-samoubojstvo, ali Megan i njezin tim pronalaze na tijelima dokaze koji šalju slučaj u posve drukčijem i šokantnom smjeru. U međuvremenu Peter savjetuje Megan da ne forsira previše u pokušajima da se ponovno poveže sa svojom kćeri Lacey.
 
Režija:
Scenarij: Chris Murphey
Uloge: Dana Delany, Jeri Ryan, John Carroll Lynch, Nicholas Bishop, Sonja Sohn, ...

Filmografija

Christopher Murphey, scenarist i producent koji iza sebe ima tek jedan projekt, TV film "Dead Lawyers", stoji iza ove napete serije o ambicioznoj neurokirurgnji koja je prisiljena promijeniti karijeru nakon automobilske nesreće. U glavnoj ulozi pojavljuje se Dana Delany, zvijeza serije "China Beach".

Nakon što je nesrećom morala odustati od uspješne karijere u neurokirurgiji, dr. Megan Hunt postaje jedna od najboljih forenzičkih vještakinja u Philadelphiji. Unatoč tomu što je vrlo uspješna u svom poslu, reputacija koja je prati poznatija je od nje. Na sreću ima nekoliko obožavatelja među kojima je njezin asistent i istraživački partner, Peter Dunlop, koji prihvaća njezino nesvakidašnje ponašanje. Njezin stav vjerojatno je uzrokovan bolnom rastavom i nedostatkom društvenog života. Kad su u pitanju mrtvaci, doktorica Hunt nevjerojatno je dobra. Ali kad su u pitanju odnosi sa živima, čeka je još puno posla.

Komentari (2)

Foto