nedjelja, 29.03.2020 15:50

Jezikoslovci (2019)

Jezikoslovci (Originalni naziv)

zabava dječji

Serijal djeci nastoji približiti jedan od nama najpopularnijih stranih jezika - njemački

sez.1 ep.2Zabavno-edukativni format iz tvornice RTL Kockice djeci će u prvoj sezoni približiti jedan od najpopularnijih svjetskih jezika - njemački. U svakoj epizodi mali, ali i veliki gledatelji, uz pomoć učiteljice i njezinih malih pomagača, učit će po jedno tematsko područje. Vidjet ćete da je sasvim lako i zabavno za svega nekoliko minuta naučiti kako na njemačkom jeziku brojati, opisati kakvo je vani vrijeme, nabrojati dane u tjednu te svladati nazive životinja, voća i povrća.
 

Zabavno-edukativni format koji izlazi iz tvornice RTL Kockice. U svakoj epizodi uči se jedno tematsko područje uz pomoć učiteljice i njezinih malih pomagača. Tako će gledatelji na zabavan način i u samo nekoliko minuta s nama naučiti brojke, boje, dane u tjednu, životinje, voće i povrće ili pak opisati kakvo je vani vrijeme.

U svakoj epizodi mali, ali i veliki gledatelji će uz pomoć učiteljice i njezinih malih pomagača učiti jedno tematsko područje. Vidjet ćete da je lako i moguće za svega nekoliko minuta naučiti kako na njemačkom jeziku brojati, opisati kakvo je vani vrijeme, koji su dani u tjednu, te svladati nazive životinja, voća i povrća.

Komentari (0)

Foto