subota, 08.08.2020 18:00

Monkart (2017)

Monkart (Originalni naziv)

dječji animirani

Dobro došli u svijet fantazije gdje ljudi i čudovišta žive zajedno i utrkuju se

sez.1 ep.6V fantazijskem kraljestvu živijo skupaj ljudje in pošasti. V kraljestvu je najbolj popularna Monkart dirka in najboljši dirkači lahko postanejo vitezi. O tem sanja tudi 12-letni Jin. Nekega dne se poveljnik vitezov skuša na silo poročiti s princeso Seno. Le ta mu zbeži in na begu spozna Jina. Njuno srečanje prebudi zmaja Draka. Za vse skupaj se začne zabavna avantura, ko skušajo rešiti kraljestvo.
 

Uzbudljiva južnokorejska animirana serija nastala je 2017. godine u suradnji SAMG Animationa i Young Toysa, koja nas vodi u srednji vijek i fantastičan svijet kraljevstva Carmon, u kojem su viteštvo, hrabra borba i pobjeda glavni pokretači.

Životni cilj svakog stanovnika je pobijediti u prestižnoj ligi jer oni najbolji primit će čast Monkart viteštva, a o tome svakoga dana sanja i 12-godišnji Jin. Jednoga dana Destro, zapovjednik vitezova, napada kraljevstvo i pokušava oženiti princezu Senu, koja bježi i nailazi na Jina koji joj spašava život. No njihov susret iz sna budi i čudovišnog zmaja Draka koji je bio skriven u Jinovu čarobnu maču. Sada Jin, Sena i njihova čudovišta počinju najuzbudljiviju avanturu kako bi spasili kraljevstvo.

Komentari (0)

Foto