ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Andyjeve prapovijesne pustolovine (2016)

Andy's Prehistoric Adventures (Originalni naziv)

zabava dokumentarni

Putujte u prošlost uz ovu inovativnu i uzbudljivu seriju

 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Andy Day, Puja Panchkoty, Elaine Claxton, Les Bubb

Filmografija

Ova igrana serija, potkrepljena stvarnim činjenicama, vraća u život prapovijesne ljude i životinje te nas vodi u sparne močvare i vruće pustinje. Andy se suočava s opasnim grabežljivcima kao što je Spinosaurus, veći čak i od Tyrannosaurusa Rexa, te se susreće s veličanstvenim Argentinosaurusom, 30 metara dugačkim divom - najvećom životinjom koja je ikad kročila kopnom.

Putujte u prošlost uz ovu inovativnu i uzbudljivu seriju u kojoj Andy kroz svoje spektakularne pustolovine mlađim gledateljima približava povijest i znanost.
Andy se vraća u Nacionalni muzej i uz pomoć svog starog pouzdanog muzejskog sata, koji ga vraća u prošlost, posjećuje dinosauruse i ledenodobne životinje koje su nekoć živjele na našem planetu. U tome mu pomaže pomoćnica Jen, koja se vješto služi tehnologijom, a nespretni mu podvornik katkad nehotice otežava posao. Andy putuje čak i do 170 milijuna godina u prošlost ne bi li se domogao ključnih detalja koji su mu potrebni za postavljanje izložaka. No, hoće li ih uspjeti pronaći na vrijeme i vratiti se natrag prije nego što Ravnateljica stigne u muzej?

Ali Andy ne susreće samo dinosauruse. Tu su i neobična stvorenja koja su živjela poslije njih: vunasti mamuti, sabljozube mačke pa čak i naši drevni rođaci neandertalci.
Bilo da se Andy nađe u dubinama drevnog oceana, plivajući uz miroljubivog Plesiosaurusa, ili na vulkanskim visinama u društvu Hatzegopteryxa - letećeg gmaza veličine žirafe - on gledatelje uvijek vodi u uzbudljivu i poučnu prapovijesnu pustolovinu.

Komentari (0)

Foto