subota, 04.04.2020 14:20

Ljepotice i genijalci (2019)

Ljepotice i genijalci (Originalni naziv)

zabava reality show

Sociološki eksperiment pred kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere

Kandidati showa uspješno su preživjeli prvi eliminacijski krug u prošloj emisiji. Ipak, nitko nije pošteđen jer su svi parovi nominirani za ispadanje, a nova epizoda donosi nove zanimljive izazove. Ljepotice će u današnjem izazovu morati naučiti nešto o idolima svojih partnera, uz njihovu velikodušnu pomoć. Zašto su „suigrači“ stvorili veliku paniku kod djevojaka, koja će unatoč strahu pobijediti u izazovu i osvojiti imunitet za sebe i partnera te kako su genijalci spremili svoje ulete za dame?
 

Novi projekt Nove TV, 'Ljepotice i genijalci', sociološki je eksperiment pred TV kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna.

Gledatelji će u ovom showu svjedočiti sociološkom eksperimentu u kojem će pred televizijskim kamerama naizgled nespojivih 11 ljepotica i 11 genijalaca udružiti snage i pokazati da u sebi kriju mnogo više od prvog dojma koji ostave. Na putu do finala i glavne nagrade očekuju ih zajednički život, konfliktne situacije, eliminacijski kvizovi, smijeh, ali i suze, kao i brojni zabavni zadatci kojima će se međusobno podučavati. U prvoj epizodi gledatelje će voditelj Igor Mešin upoznati s kandidatima i kandidatkinjama pred kojima u narednim tjednima stoji nimalo lagan zadatak. Kroz zadatke koji će testirati njihove vještine i znanja oni će morati pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu pobijediti ukoliko izbjegnu eliminacije. Na kraju showa jedna ljepotica i jedan genijalac kao najbolji par otići će kući bogatiji za 200 tisuća kuna.

Komentari (0)

Foto