subota, 04.04.2020 13:25

Ljepotice i genijalci (2019)

Ljepotice i genijalci (Originalni naziv)

zabava reality show

Sociološki eksperiment pred kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere

Nakon što su gledatelji u prvoj emisiji showa 'Ljepotice i genijalci' vidjeli tko će biti čiji par u borbi za 200 tisuća kuna, u novoj će epizodi parovi po prvi put zajednički pokušati doći do najboljeg rezultata koji će ih sačuvati od eliminacija. Prvi zadatak u kojem će se dame okušati je – poznavanje ljudske anatomije, a u tom važnom testu pomoći će im i njihovi partneri. Djevojke će morati locirati i označiti točne pozicije unutarnjih organa, mišića i kostiju na muškarcima. Kako će proći prvi zadatak i koji će par prvi dobiti imunitet od eliminacija, a koji će par biti nominiran za ulazak u eliminacijski krug?
 

Novi projekt Nove TV, 'Ljepotice i genijalci', sociološki je eksperiment pred TV kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna.

Gledatelji će u ovom showu svjedočiti sociološkom eksperimentu u kojem će pred televizijskim kamerama naizgled nespojivih 11 ljepotica i 11 genijalaca udružiti snage i pokazati da u sebi kriju mnogo više od prvog dojma koji ostave. Na putu do finala i glavne nagrade očekuju ih zajednički život, konfliktne situacije, eliminacijski kvizovi, smijeh, ali i suze, kao i brojni zabavni zadatci kojima će se međusobno podučavati. U prvoj epizodi gledatelje će voditelj Igor Mešin upoznati s kandidatima i kandidatkinjama pred kojima u narednim tjednima stoji nimalo lagan zadatak. Kroz zadatke koji će testirati njihove vještine i znanja oni će morati pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu pobijediti ukoliko izbjegnu eliminacije. Na kraju showa jedna ljepotica i jedan genijalac kao najbolji par otići će kući bogatiji za 200 tisuća kuna.

Komentari (0)

Foto