srijeda, 08.12.2021 01:10

Moderna obitelj (2009)

Modern family (Originalni naziv)

komedija

Satirični pogled na tri različite obitelji iz perspektive "nevidljivog" snimatelja dokumentaraca

sez.3 ep.20Claire pomaže Lukeu da prihvati smrt susjeda Walta, dok Phil i Alex provode kvalitetno zajedničko vrijeme. Haley organizira zabavu na bazenu bez Jayevog i Glorijinog odobrenja, a Cameronu u posjet dolazi otac.
 
Režija: Reginald Hudlin, Steven Levitan, Jason Winer
Scenarij: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Uloge: Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, ...

Filmografija

Kreatori ''Fraisera'' zaslužni su za ovu odličnu humorističnu seriju koja je već nakon pilot epizode pokupila sve simpatije kritike i publike.

Phil i Claire su u braku već 16 godina i imaju troje djece. Za to vrijeme Claire je evoluirala u ozbiljnog roditelja, dok se Phil svim silama trudi biti "cool" tata, i tako uglavnom radi više štete nego koristi. Gloria ima 11-godišnjeg sina Mannyja koji voli poeziju i živcira svog očuha Jaya, posebno kad objavi svoje namjere prema 16-godišnjoj djelatnici kioska. Jay: "Dat ću ti 50 dolara da to ne radiš." Manny: "Imam 11 godina, što ću raditi s tim novcem?" Jay:"Što ćeš raditi sa šesnaestgodišnjakinjom?" Priču zaokružuju Mitchell i Cameron, gay par koji je posvojio djevojčicu iz Vijetnama. "Prvo smo htjeli zamoliti našu gay prijateljicu da bude surogat majka," objašnjava Mitchell. "Onda smo shvatili da su lezbijke ionako dovoljno zle, probajte ih samo zamislite dok su trudne."

Komentari (22)

Foto