ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Sinovi anarhije (2008)

Sons of Anarchy (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Članovi zloglasnog motociklističkog kluba spremni su na sve kako bi se domogli moći i novca

 
Režija:
Scenarij: Kurt Sutter
Uloge: Charlie Hunnam, Ron Perlman, Katey Sagal, Mark Boone Junior, Kim Coates, ...

Filmografija

Sinovi anarhije adrenalinska je drama s elementima crne komedije koja istražuje nastojanja članova i odmetnika zloglasnog motociklističkog kluba da zaštite njegovo postojanje, istodobno pokušavajući spriječiti bilo kakve promjene njihova jednostavnog i izoliranog grada Charminga u Kaliforniji jer žele da ostane upravo takav kako mu glasi i ime (Charming = šarmantan). Motociklistički klub mora trpjeti prijetnje raspačavača droge, korporativne ulagače i previše revne policijske službenike. Serija je to o zavodljivosti novca, moći i krvi.

Charlie Hunnam glumi Jacksona 'Jaxa' Tellera, čovjeka čija je ljubav prema bratstvu na kušnji zbog sve većeg udaljavanja od zakona. Katey Sagal glumi Gemmu Teller Morrow, Jaxovu dominantnu majku koja živi s Jaxovim poočimom i predsjednikom motociklističkoga kluba Clarenceom 'Clayom' Morrowom, kojega glumi Ron Pearlman. Trokut majke, sina i poočima iznjedrit će mračne tajne obiteljske prošlosti i pokazati što su sve spremni učiniti kako bi prikrili svoje grijehe.
Maggie Stiff glumi Taru Knowles, Jaxovu ljubav iz srednje škole koja se vratila u Charming, gdje radi kao pedijatrica.Ona dolazi u sukob s Gemmom kad saznamo da Tara ima skriven i mračan motiv zbog kojeg nastoji pridobiti Jaxovu ljubav i povjerenje, za što iskorištava loše zdravlje Jaxova sina.

Komentari (24)

Foto