ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

More ljubavi (2009)

Mar de Amor (Originalni naziv)

drama sapunica

Strastveni ljubavni plamen rasplamsa se između skromne djevojke i imućnog zemljovlasnika

 
Režija: Eric Morales
Scenarij:
Uloge: Mario Cimarro, Zuria Vega, Mariana Seoane, Ninel Conde, Erika Buenfil, ...

Filmografija

U malome mjestu Playa Escondida živi Estrella Marina, buntovna djevojka koju su odgojili krsni kumovi, skromna ribarska obitelj. Estrella je rođena nakon što je njezina majka Casilda bila silovana. U istom tom ribarskom mjestu živi moćnik, nitkov León Parra Montiel sa svojim kćerima, arogantnom Orianom i plemenitom Elenitom. Nakon mnogo godina u Playu Escondidu vraća se Victor Manuel Galíndez. Iako ga Oriana želi uhvatiti u svoju mrežu, on se zaljubi u Estrellitu, a ona mu uzvraća ljubav, no život Victora Manuela nije tako transparentan kao Estrelllin.

León Para Montiel najbogatiji je čovjek u mjestu. Veoma je ponosan na svoju kćer Orianu koja ja upravo diplomirala. Oriana nije dobra osoba, sebična je i puna mržnje. León želi izgraditi hotelski kompleks u mjestu i prepušta taj projekt Oriani. No kako bi ga izgradio, najprije mora otkupiti cijelo mjesto od Victora Manuela koji je pravi vlasnik cijele Playe Escondide. Oriana se zaljubi u Victora Manuela, ali on ne želi nikakvu ljubavnu vezu, no s vremenom se njegovo srce počne otvarati nakon što upozna Estrellu Marinu.

Skromna djevojka i bogati nasljednik i ne slute kako će teško moći naći zajedničku sreću. Ne samo da će ih Oriana svojim smicalicama pokušati razdvojiti, nego se i León zaljubio u Estrellu i želi je za sebe pod svaku cijenu. Stoga će ih otac i kći zajedničkim snagama pokušati razdvojiti. Nakon večernje oluje nasred plaže pronađena je žena koja leži bez svijesti. Čini se da ju je izbacilo more. Neki je gledaju kao da je morska sirena. Njezino ime je Coral, žena koju je Victor Manuel volio u prošlosti i za koju je mislio da je mrtva. Coral pati od amnezije, a on joj pokušava pomoći da joj se vrati pamćenje.

Estrellita je ljubomorna, ali Victor Manuel je odlučan u namjeri da pomogne Coral, te ona vjeruje da je on još zaljubljen u nju. León i Oriana muče Estrellu govoreći joj da su bogati nasljednik i Coral ljubavnici, te da se namjeravaju vjenčati. Estrella Marina je shrvana i napušta mjesto sa svojom bolesnom majkom. Upoznaje Hernána, slavnoga liječnika koji je uvjerava da može izliječiti Casildu. Hernán se zaljubi u Estrellitu i ona pristane biti s njim iako još ne može zaboraviti Victora Manuela, osobito nakon što se njih dvoje susretnu u glavnome gradu. No njezina mržnja je jača od želje da mu oprosti.


Komentari (2)

Foto