ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Teorija velikog praska (2006)

The Big Bang Theory (Originalni naziv)

komedija

Oni su bez sumnje genijalni, no zašto im je onda tako teško prići ljepšem spolu

 
Režija: Mark Cendrowski, Peter Chakos
Scenarij: Chuck Lorre, Bill Prady
Uloge: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar

Filmografija

Od autora i producenata, Chucka Lorrea ("Two and a Half Men") i Billa Pradyja ("Gilmore Girls"), stiže hvaljena humoristična serija o geekovima koji znaju sve o kvantnoj fizici no rješavanje najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog života potpuna im je zagonetka. Uloga Leonarda pripala je Johnnyju Galeckom, gledateljstvu najpoznatijem po ulozi Davida iz popularne humoristične serije "Roseanne". Sheldona tumači Jim Parsons, kojeg smo mogli gledati u seriji "Judging Amy". Kaley Cuoco možda je najpoznatija po ulozi u seriji "8 Simple Rules", dok smo Simona Helberga mogli gledati u seriji "Reno 91

Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons) mogu vam ispričati sve što vas zanima o kvantnoj fizici, no rješavanje najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog života potpuna je zagonetka dvojici prijatelja. Oni su briljantni fizičari koji mogu shvatiti kako svemir funkcionira, no kako komunicirati s ljudima, osobito djevojkama, potpuni im je misterij.

To se počinje mijenjati kada se Penny (Kaley Cuoco) doseli u njihovo susjedstvo. I dok je Sheldon sretan sa svojim disfunkcionalnim prijateljima Wolowitzom (Simon Helberg) i Koothrappalijem (Kunal Nayyar), Leonard u Penny vidi šansu za romansom.


Komentari (43)

Foto