ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Na granici (2018)

Na granici (Originalni naziv)

komedija drama

Hoće li Petra zbog ljubavi dovesti u pitanje biznis od kojeg živi cijelo selo?

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Nadia Cvitanovic, Filip Juricic, Amar Bukvic

Filmografija

Dramska serija s elementima humora o diplomiranoj ekonomistici Petri koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku.

U središtu dramske serije ''Na granici'' je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku.
Kako od tog biznisa živi skoro cijelo selo i kako je u posao uključeno nekoliko obitelji, Petra zapravo postaje šefica pravog malog kartela. Samim tim, Petra postaje i najpoželjnija udavača u mjestu. Sve obitelji uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači.
Tako će Petra, uz sve probleme koje ima s vođenjem tog neobičnog biznisa i to u patrijarhalnoj sredini, na vratu imati i gomilu „kolega“, svojih „podređenih“, a ustvari prijatelja iz djetinjstva, koji je žele oženiti i koji, uz zdušnu podršku svojih očeva, ne biraju sredstva da sabotiraju konkurente.
Problem postaje još veći kada Petra, od svih tih silnih potencijalnih ženika, baci oko na zabranjeno voće – novog graničnog policajca Marka koji u selo dolazi sa zadatkom da uvede Shengen i stane na kraj švercu.

Komentari (8)

Foto