subota, 08.08.2020 09:00

Soy Luna (2016)

Soy Luna (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Skejterica Luna seli iz Meksika u Argentinu

sez.2 ep.47Alfredo je slišal pogovor med Reyjem in Silvano, kar posledično vzbuja njegovo nezaupanje. Medtem Jazmin upa, da bo dovolj pritiskala na Ambar, saj želi, da se enkrat za vselej oddalji od Simona.
 
Režija: N/A
Scenarij: Jorge Edelstein
Uloge: Karol Sevilla, Ruggero Pasquarelli, Valentina Zenere, Michael Ronda

Filmografija

''Soy Luna'' hvaljena je argentinska tinejdžerska telenovela nastala 2016. godine u produkciji Disney Channel Latin America. Dosad su snimljene tri sezone i čak 220 epizoda, a već je prva emitirana epizoda postigla megauspjeh, brojeći gotovo 2,5 milijuna gledatelja samo u Argentini.

Luna Valente (Karol Sevilla) tinejdžerica je koja zajedno sa svojim roditeljima Miguelom i Monicom (David Muri i Ana Carolina Valsagna) živi u meksičkom gradu Cancunu, a najviše vremena provodi skejtajući s najboljim prijateljem Simonom (Michael Ronda). No, Lunin se život mijenja preko noći nakon što njezini roditelji dobiju ponudu koju ne mogu odbiti – u Buenos Airesu očekuje ih posao iz snova, a Luna bi ondje trebala krenuti u novu elitnu školu. Prisiljena započeti novi život u potpuno drugoj državi i pronaći nove prijatelje, čini joj se da se nikada neće potpuno uklopiti. No, nakon što otkrije tamošnji skejterski klub Jam&Roller, dobit će priliku pokazati ne samo svoje skejtersko umijeće nego i pjevački talent. U njezin život ući će tajanstveni Matteo (Ruggero Pasquarelli), a mračne obiteljske tajne koje roditelji skrivaju od nje polako počinju izlaziti na površinu.

Komentari (3)

Foto