petak, 14.05.2021 21:00

Instinkt (2018)

Instinct (Originalni naziv)

drama kriminalistički

Ugledni pisac i mlada detektiva rješavaju bizarne slučajeve umorstva na ulicama New Yorka

sez.1 ep.3Dylan i Lizzie istražuju ubojstvo mladića, koji je nedavno napustio vjersku zajednicu kojoj pripada njegova obitelj. Osumnjičeni su brojni, od fotografa koji lako plane do tajanstvene djevojke s gubitkom pamćenja. Lizziejina mlađa sestra neočekivano dolazi u posjet.  
 
Režija: N/A
Scenarij: Michael Rauch
Uloge: Alan Cumming, Bojana Novakovic, Daniel Ings, Michael B. Silver

Filmografija

Dr. Dylan Reinhart je pisac i sveučilišni profesor koji živi miran život. Ali kada ga detektivka Lizzie Needham pozove da joj pomogne uhvatiti serijskog ubojicu koji koristi Dylanovu prvu knjigu kao vodič, prisiljen je izaći iz mirovine. Ulogu genijalnog profesora igra sjajni Alan Cumming, koji je za ulogu seriji „Dobra žena“ bio dva puta nominiran za nagradu Zlatni globus, detektivku Lizzie glumica Bojana Novaković, a u gostujućoj ulozi može se vidjeti Whoppi Goldberg, jedna od rijetkih glumica koja je osvojila sve četiri velike nagrade: Oscara, Tonyja, Grammyja i Emmyja.

Dr. Dylan Reinhart bivši je operativac CIA-e, koji uživa u mirnom i lagodnom životu sveučilišnog profesora psihologije. Uz uspješnu profesorsku karijeru, Dr. Dylan priznati je autor knjiga. Njegov ugodni život bit će jednom zauvijek prekinut u trenutku kada njujorška policija zatraži njegovu pomoć. Naime, novi serijski ubojica koristi prvu knjigu Dr. Reinharta kao inspiraciju za svoja ubojstva. Ova bizarna situacija natjerat će profesora da zamijeni lagodan život novom pustolovinom unutar njujorške policije. Karizmatični Dr. Reinhart, čije razmišljanje često odlazi u smjeru kršenja pravila i propitivanja autoriteta, morat će naći zajednički jezik s ispravnom i odgovornom detektivkom Lizzie Needham. Zbog nedavne traume detektivka Lizzie odbijala je rad s partnerima, ali profesor Reinhart će joj promijeniti mišljenje.

Komentari (0)

Foto