ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Stari frajeri (2009)

Old Dogs (Originalni naziv)

komedija obiteljski

Dva najbolja prijatelja prisiljena su preuzeti brigu o divljim blizanacima

 
Režija: Walt Becker
Scenarij: David Diamond, David Weissman
Uloge: John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Seth Green, ...

Filmografija

Redatelj Walt Becker (Divljaci na kotačima) i scenaristi David Diamond i David Weissman, zajedno s glumačkim superzvijezdama Johnom Travoltom, Robinom Williamsom i Kelly Preston, donose nam novu urnebesnu komediju za sve uzraste.

U ovoj novoj Disneyjevoj komediji dvojici najboljih prijatelja - netom razvedenom, nesretno zaljubljenom Danu (Robin Williams) i zabavnom neženji Charlieju (John Travolta) - životi se potpuno preokrenu kad se odjednom moraju početi brinuti za šestogodišnje blizance, i to baš u trenutku najvećeg životnog poslovnog dogovora.
Charlie (John Travolta) i Dan (Robin Williams) prijatelji su i uspješni poslovni partneri već trideset godina. Njihova firma je na pragu dogovora velikog posla s jednom japanskom kompanijom, a svega dva tjedna prije finalnog potpisivanja ugovora Danu stiže iznenađenje. Vicki (Kelly Preston), koju je oženio (i razveo se) jedne pijane večeri, stiže s njihovim blizancima od sedam godina. Naime, u znak jednog političkog protesta ona je odlučila otići u zatvor na dva tjedna te moli Dana da se brine o njihovoj djeci!

Komentari (1)

Foto