Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV/FILM/SHOWBIZZ

petak, 25.06.2021 10:17

Put oko svijeta s Voyagerom

Svakog tjedna se pridružite fotografu Scottu Woodwardu na PUTU OKO SVIJETA S VOYAGEROM dok on istražuje azijske gradove preko njihovih poznatih osoba. Naoružan kamerom, Scott putuje na jahti John Walker & Sons Voyager da bi istražio kako se Azija danas promijenila. Pokrivajući na svom putu Taipei, Hong Kong, Manilu, Mumbai i Ho Chi Minh, Scott će istražiti jedinstveni razvoj svakog azijskog grada kroz oči lokalne poznate osobe. Zabilježit će ključne točke njihovih života pomoću njihovih pet portreta; točke koje će pokazati koliko daleko su došli i pojedinac i grad.


Serije, emisije
1925
24Kitchen
Marcus Wehring vrhunski je kuhar, vlasnik uspješnog restorana i radoholičar. Sada je odlučio usporiti i manje raditi kako bi više vremena provodio na svom seoskom imanju u Istočnom Sussexu, odakle nam servira ovu kulinarsku emisiju.
2100
Travel
Dva čuvara šalju duboko u šumu da zaštite crkvu. Kakvim će nadnaravnim pojavama posvjedočiti? Dok se jedna obitelj udomaćuje u novu kuću, susjed ih upozorava na čudna stvorenja u šumi. Što ih tamo čeka?
2200
Travel
Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley i Jay Wasley samo za vas istražuju najstrašnija mjesta na svijetu za koje se zna da su opsjednuta duhovima!
2300
TLC
Samo zato što parazit nije veličine medvjeda, tigra ili nekog drugog velikog predatora, to ne znači da ne može biti jednako smrtonosan ... ako ne i više.
000
Travel
Ozzy i Sharon istražuju je li snimka lebdeće djevojke stvarna. Jack pokazuje roditeljima snimke strašnih lutaka i navodnih viđenja NLO-a.
100
Travel
Ekipa se nalazi u Tennesseeju da bi istražila napušteni zatvor s mučnom prošlošću i zloglasnim zatvorenicima. Što će otkriti u Petrosu? Svima se čini da gube razum dok istražuju zloglasnu ukletu bolnicu u južnom Pittsburgu u Tennesseeju. Što će ondje otkriti?

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala