Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV/FILM/SHOWBIZZ

petak, 01.07.2022 05:50

Novac, Moć i Poštovanje

U glamuroznom ali surovom svijetu hip hop glazbene industrije, dinamični ljudi iza kulisa pretvaraju izvođače u zvijezde, sklapaju poslove i naplaćuju ih! U ovom ekskluzivnom kraljevstvu visokih uloga radi šest visoko pozicioniranih žena odvjetnica koji se koriste pravnim trikovima da bi došle do Novca, Moći i Poštovanja u svojim osobnim i profesionalnim životima. Wendy Credle se gura kao samohrana majka da bi upisala svog sina na prestižni fakultet. Kendell Kelly miješa posao sa zadovoljstvom kada uhvati svog dečka kako je vara! Dana Whitfield želi dokazati svom suprugu, Lordu Jamaru iz grupe Brand Nubian da može raditi sa još jednom velikom zvijezdom. Kelly Shapiro poznata i kao „Shapiro the Hero“ u nevolji je kada zagrize preveliki zalogaj dok kao pravi mogul radi i u New Yorku i u L.A.-u. Nakiu Thomas ništa ne može zaustaviti u namjeri da svoj modni blog dovede na sam vrh, a Tiffany Ballard igra prljavo da bi na svoj popis klijenata dovela što više zvijezda. Poslujući na sve moguće načine, ove motivirane žene zajednički obavljaju pravne poslove u New Yorku da bi iskoristile specijalnost svake od njih, dovele svoje klijente na vrh i položile još jedan ček na svoje bankovne račune. Dok si ove alfa ženke pomažu, koriste i iskorištavaju jedna drugu u želji za uspjehom, ego prevladava i svaki posao vrlo brzo postaje osobna stvar! Ed Woods, poznati odvjetnik u svijetu zabave i savjetnik skupine, čini onoliko koliko može da bi ih vodio i savjetovao... ali čak ni on ne može spriječiti da se sukobe ovakve osobnosti. Optužbe postaju ozbiljne kako se zbrojevi smanjuju, a dame se bore upravljati svijetom hip hopa, mode i tehnologije dok istovremeno pokušavaju naći ravnotežu između svojih užurbanih života, veza i stanja na računima. Hoće li njihove karijere doživjeti uspon ili pad dok se bore da naprave štogod treba da svojim klijentima osiguraju Novac, Moć i Poštovanje koje zaslužuju?


Serije, emisije
100
TLC
Nalazimo se u ekskluzivom salonu za prodaju vjenčanica Kleinfeld Bridal u kojem buduće mladenke traže sebi savršenu vjenčanicu. Tijekom probe vjenčanica, nije rijekost da djevojke izgube živce, plaču, nesretne su... zato su tu stručnjaci koji će im pomoći pri odabiru najbolje haljine!
250
TLC
Ljubavna posrednica Kat pomaže Haroldu naći ženu u Češkoj. Susan daje ljubavi priliku u Kolumbiji. Stanika se nada da će pronaći svog prvog momka u Maroku.
300
Travel
Jedan od najstrastvenijih paranormalnih timova u Americi, Tennessee Wraith Chasers, istražuje najukletije i najstrašnije gradove SAD-a.

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala