Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV/FILM/SHOWBIZZ

nedjelja, 24.01.2021 15:41

Kulinarski dvoboj chefova S01

U subotu uvečer, Las Vegas je domaćin jedne od najtoplijih, najkonkurentnijih kulinarskih bitaka u zemlji... Skrivene od javnosti - do sada! U ovom izdvojenom formatu za konkurenciju u hrani, dva najelitnija kuharska igrača sa pet zvjezdica uđu u kulinarsku igru epikureanskih proporcija. Koristeći raznovrsne i egzotične spektre sastojaka ostavljenih od strane lokalnih proizvođača hrane, ovakvi kuhari ostavljaju svoje dobro opremljene, masivne kuhinje da uđu u nevjerojatne kamione za hranu gdje će pokušati da nadmašuju suparnika. Izvanredna jela su zamišljena i predstavljena dvama stručnim sudijama, a pobjednik uzima u obzir ultimativna prava hvale za hranu i jedan fantastično veliki trofej!


Serije, emisije
200
24Kitchen
Ainsleyjeva prva stanica je Jamajka, otok na kojem je odrastao njegov otac, a gdje će on otkriti sve poveznice te zemlje s dobrom hranom, glazbom i kulturom.
200
Travel
Ozzy i Sharon istražuju je li snimka lebdeće djevojke stvarna. Jack pokazuje roditeljima snimke strašnih lutaka i navodnih viđenja NLO-a.
200
TLC
Ovi ljudi shvatili su da im pretilost predstavlja veliki zdravstveni problem i sad će probati napraviti sve kako bi skinuli stotinjak kilograma. Pratimo ih od početka donošenja odluke do posjeta liječniku i napornim razgovorima kojima se moraju suočiti sa stvarnošću tog problema - život im je u smrtnoj opasnosti...
300
Travel
Ekipa se nalazi u Tennesseeju da bi istražila napušteni zatvor s mučnom prošlošću i zloglasnim zatvorenicima. Što će otkriti u Petrosu? Svima se čini da gube razum dok istražuju zloglasnu ukletu bolnicu u južnom Pittsburgu u Tennesseeju. Što će ondje otkriti?
450
24Kitchen
Rachel Khoo će nas ugostiti u svom novom švedskom domu i pokazati nam kako priprema tradicionalna švedska jela na svoj način. Otkriva nam zbog čega je švedska kuhinja tako posebna i kako recepti maksimalno iskorištavaju sve ono što švedska priroda može ponuditi. Tako ćemo naučiti kako se priprema kolač od limuna i jogurta, salata od hot-doga i kozica i mnogi druge švedske delicije.

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala