Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
TV/FILM/SHOWBIZZ

subota, 11.07.2020 07:17

Nebeska kombinacija S02

U ovoj sezoni Nebeske kombinacije, u najdramatičnijoj i božanski nadahnutoj potrazi za ljubavlju, bivši profesionalni igrač nogometa i uspješni poslovni čovjek iz Atlante Stevie Baggs stavlja svoje srce ne kušnju u potrazi za istinskom ljubavi. A tko bi mu mogao više pomoći od onoga gore? Mama, pastor i kuma Sherri! Domaćica Sherri Shepherd će pratiti Steviejevo putovanje dok se 18 seksi slobodnih žena bori za njegovo srce. Uz neočekivane događaje natjecanje postaje žešće no ikad dok se sukobljavaju nebesko i pakleno. A kada doseli Steviejeva vrlo otvorena majka Lola, ona istražuje dobro, loše i ružno. Lola je odlučila provjeriti svoju potencijalnu snahu i pronaći ono najbolje za svog sina. Pastor Ken Johnson (duhovni savjetnik Indianapolis Coltsa) nudi svoje duhovno vodstvo zajedno sa dramatičnim iskušenjima smišljenim za testiranje njihove čestitosti. Nakon niza spojeva, romantičnih sastanaka, grubih eliminacija i željenog (i neželjenog) savjeta pastora i njegove majke, saznajte jesu li Steviejeve molitve da pronađe srodnu dušu uslišene.


Serije, emisije
300
Travel
Neobične pojave na nebu, tajanstveni nestanci, čudna bića i izvještaji o susretima s NLO-ima - sve vas to očekuje u dokumentarnom serijalu "The Unexplained Files". Svaki od ovih bizarnih događaja potkrijepljen je dokazima i izjavama svjedoka.
440
24Kitchen
Rachel Khoo će nas ugostiti u svom novom švedskom domu i pokazati nam kako priprema tradicionalna švedska jela na svoj način. Otkriva nam zbog čega je švedska kuhinja tako posebna i kako recepti maksimalno iskorištavaju sve ono što švedska priroda može ponuditi. Tako ćemo naučiti kako se priprema kolač od limuna i jogurta, salata od hot-doga i kozica i mnogi druge švedske delicije.

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala