Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Obračun legendi

1
  • #1
    3 0

    postova:158
    fantasma13 @ 7.1.2014. 8:52

    de niro se zadnjih godina zbilja prostituira, snima više filmova i od stathama... a malo toga je probavljivo...

  • #2
    1 7

    postova:2916
    gorlock @ 7.1.2014. 23:21

    Pa ovo bi mogli biti zanimljivo. He, heh.... Djedice u ringu.

  • #3
    1 5

    postova:2916
    gorlock @ 16.1.2014. 18:58

    Vrlo dobar film.

    Film u biti ne nudi ništa što već nismo vidjeli. Radi se o izmišljenim potpuno novim likovima, koji međutim podsjećaju na Rockya i Razjarenog Bika.

    Gledajući film imao sam osjećaj da sam to već sve negdje vidio - i doista i jesam. Više je nego očito da Obračun Legendi upravo igra na taj šarm - već viđenog.

    U uvodnom dijelu filma koriste se slike upravo iz Rockya i Bika, ali to naravno nema nikakve veze s tim likovima, već ovim novim "Razora" i "The Kida".

    Pomalo nostalgičan, ležeran, ali prilično zabavan film.

    Svakako pogledati.

  • #4
    0 2

    postova:1
    sseess @ 21.1.2014. 5:42

    Gdje mogu pogledati ovaj film ?

  • #5
    2 2

    postova:197
    silkycoco @ 21.1.2014. 8:44

    U kinu, raspored ti piše ispod filma: KLIK

    Druga je opcija pričekati film na DVD-u. Trenutno nemam informaciju kada izlazi. Osmijeh

  • #6
    3 3

    postova:264
    filmofil1983 @ 16.3.2014. 20:16

    -Kada glumac gradi karijeru potrebno je dosta napora kroz što je prošao velikan Robert De Niro te nas počastio svojim glumačkim talentom kroz mnoge filmske hitove.No zadnjih par filmova u kojima je glumio natjerao me da se zapitam šta mu je ovo trebalo.Doista se počinjem brinuti za njegovu filmsku karijeru jer su mu posljednji filmovi ravni nuli.

    -"Obračun Legendi" film je koji ustvari nezna šta bi htio biti ,pa tako započinje neuspjelom komedijom da bi na kraju ipak bila negledljiva sportska drama.S razlogom filmski kritičari su ovaj film dočekali na nož jer od katastrofalne režije i jedva gledljive glume dobili smo katastrofu s tri renomirana filmska imena prošlog stoljeća (De Niro,Stallone,Basinger).Ne gledati!

  • #7
    1 1

    postova:20
    rolotomassi @ 6.5.2016. 11:01
    Neznam da li je tko gledao dokumentarac sa Michael Keaton-om gdje on prica kako u Hollywood-u postupaju sa glumcima. Prvo ih gurnu u nebesa i taman kad se naviknu na takav zivot povuku ih dolje. Za De Nira mogu reci da se je drzao dosta dugo na A listi glumaca. Razlog tome je sto je odlican glumac i jos uvijek glumi u filmovima a ne u serijama kao vecina njegovh kolega i prijatelja. S obzirom na godine koje ima mislim da mu je bitnije da zaradi lovu nego u kakvom ce filmu glumiti.
  • #8
    0 0

    postova:1090
    yuma @ 15.7.2019. 9:18

    Slažem se s Gorlockom; scenarij je predvidljiv. Meni osobno to ne smeta jer je sjajno žanrovski izrežiran, a gotovo svi likovi su odlično napisani. Znači Sly igra lika koji je turbo duhovit, baca urnebesne fore, neočekivano dobro me zabavio. DeNiro, koji mi je valjda zadnje desetljeće dosadan i bira glupe uloge, ovog puta me ugodno iznenadio, jer je nešto bolji. Nije kao u starim danima, ali nije ni totalni trash, tako da je solidno prošao. Njegov lik nije tako zabavan, ali recimo u klubu gdje radi stand-up je razvalio; odlično je odglumio tu scenu! Kim Basinger je, nažalost, trash. Podsjetila me da nikad nije ni znala glumiti, al bilo mi je žao kaj su nju odabrali jer nikako nije sjela u ovaj tip filma. Dečko kaj glumi njenog sina je genijalan; ODLIČNO je odradio ulogu! Alan Arkin je bio malo premeduzast i nažalost nije briljirao. Kevin Hart je bio standardno blesav. Ali sve u svemu, zadovoljna sam. 

    Film ima vrckave dijaloge i sjajne replike, mene je u nekoliko scena istinski nasmijao; sviđa mi se što ima dosta crnohumornih ispada (koje su Kevin Hart i Sly odlično odradili). Scena iz klaonice je uglađeno ubačena i imala je neočekivani završetak. Scena finalne borbe mi je isto solidno odrađena.

    Da rezimiram: očekivala sam sranje, a dobila sam solidnu komediju koja mi je baš lijepo sjela u lagano nedjeljno jutro. 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala