Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Bliski odnosi

1
  • #1
    1 3

    postova:2915
    gorlock @ 15.6.2010. 22:58

    Koji jebeno bolestan film.

    Žena prevari muža, razvodi se od njega, za oproštaj imaju zadnju posljednju ševu, kojom je on plaća kao kurvu ali ne novcem već potpisom razvoda, plaća joj slobodu........

    Sad su reklame, pa pišem ovo, baš me zanima kraj. 

    Inače ta žena je Julia Roberts pa me to i privuklo gledanju ovog filma. 

  • #2
    0 0

    postova:1
    anamaja @ 16.6.2010. 9:10

    KAKO JE ZAVRŠIO FILM?????

    Dokrajčile su me zadnje reklame, zaspala sam. Zadnje čega se sjećam je da je ona ipak s bivšim mužem, doktorom, a Dan se plačući vratio striperici koja ga više ne želi nakon razmišljanja u krevetu. I što je dalje bilo? Molim ako netko zeli udovoljiti mojoj znatizelji. I slažem se, je bolestan. Hvala.

  • #3
    1 1

    postova:599
    lordadamko @ 27.9.2010. 21:40

    ja sam film jos prije gledo, odlican je...

     a kraj vam nebum reko, ljepo ga na netu pogledajteSmile

  • #4
    1 2

    postova:1090
    yuma @ 3.9.2015. 23:06

    Film je naporan. Pretenciozna i dosadna zavrzlama ispunjena rečenicama - Volio bih te... - Volim te... - Volim ga... - Ne volim te... - Mogla bih te voljeti...

    Dajte ljudi naporni ste stvarno.... C. Owen je psihopat, J. Leto je malouman, N. Portman je bipolarna, a J. Roberts je sjebana i glupa. Mislim, svi imaju sve nabrojane karakteristike, a svatko u nečemu prednjači. 

    Ovo je snobovska wannabe art psiho drama koju izvlači relativno dobra gluma (Owen je nepodnosljivo iritantan, ostali su ok).

    SPOILER : Kako je završio film?

    Ova je ostavila pisca, a dermatolog je ostao s Julijom i svi su živjeli kratko i nesretno :-)) 5/10, jedva 

  • #5
    0 5

    postova:1
    mish mash @ 3.9.2015. 23:32

    Jude Law...

  • #6
    2 0

    postova:130
    krushka @ 11.9.2015. 11:07

    Mene se film jako dojmio. Jedan od onih koji te kasnije prate nekoliko dana. Neke situacije i punu problematiku tih odnosa sam pokušavala shvatiti nakon više gledanja, ali nikad nisam uspjela. Sad je li razlog tome nekakva nedorečenost ili napuhana priča bez čvršćeg sadržaja, nisam ni dan-danas sigurna. Gledala sam ga prvi put kad sam bila rosno mlada i tada mi je bio uistinu glup, sve mi je bilo prekomplicirano, uopće ga nisam mogla pratit, ali kasnije, kad se malo pokvariš, "strusi" se ta barijera od neiskustva. 

    Čini mi se da su na kraju svi dobili što zaslužuju, da se priča zatvorila onako kako bi se zatvorila i u životu. Zaista su mi dermatolog i fotografkinja jedno za drugo, ako ona može bit dobra  ikome jer mi se činila toliko obijesno egocentrična (a možda to mislim jer ne volim baš J. Roberts) da bi teško mogla nekog jako voljeti, što je u bliskim odnosima conditio sine qua non.... i onda mi se doktorček činio kao optimalna opcija za nju takvu jer njegova grubost i neotesanost ne trpi razmaženost i prenemaganje, nego joj stisne šamar i svi sretni i zadovoljni.
     
    Najdeblji kraj je, opet čini mi se, izvukla striperica anđeoske ljepote koja je po meni, uz doktorčeka dermatologa, "najdodelaniji" i najkvalitetniji lik, u svojoj slabosti zadržava nježnost i suptilnost bez prave potrebe za osvetom, što mi  se jako svidjelo. Zapravo je odlično što se riješla pisca jer ta ljiga, ili bolje slina od karaktera, nije sposbna ni za kakvu ljubav.
  • #7
    3 0

    postova:207
    arina @ 28.6.2016. 22:24
    Onaj Jude mi uopče nije zgodan i neki pišu kako je ovo film o osiječajima a meni se tu radi samo o jebačini.Totalna glupost.
  • #8
    0 0

    postova:131
    void @ 28.6.2016. 23:24
    Veoma slikovit i zabavan film zanimljive tematike. Možda malo prepretenciozan i nedorečen. Tema je jako zahvalna, tako da se u pogledu toka radnje mogla razraditi dublje, sočnije, konkretnije, razvratnije.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala