Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Marriage Story

1
  • #1
    2 0

    postova:1090
    yuma @ 29.12.2019. 16:40

    Fina drama, vjerojatno to može (i) tako izgledati kad se dvoje ljudi razvodi. U svakom slučaju sam povjerovala priči i povezala se s likovima, i muškim i ženskim. Najveće zasluge u ovom filmu idu fantastičnim glavnim ulogama, dok su sporedne (primjerice mama i sestra od Nicole) dosta plastične i dosadne, usiljene k tome. Ali ni inače ne volim tu glumicu (Julie Hagerty), uvijek dobiva neuroticne uloge i uvijek je jednako loša. 

  • #2
    4 0

    postova:507
    pandaboy @ 29.12.2019. 18:42

    Najveće zasluge u ovom filmu idu fantastičnim glavnim ulogama, dok su sporedne (primjerice mama i sestra od Nicole) dosta plastične i dosadne, usiljene k tome.

    Slažem se s time, a posebno mi je drago da A. Driver i S. Johannson u zadnje vrijeme imaju odmak od akcijskih i sci-fi filmova i takvih uloga.

    Moram reći da mi je film u cjelini ipak ostavio prilično slab dojam. Svidio mi se ton početka i lukav twist koji su napravili s time. Ima više takvih simpa crno-humornih trenutaka u toj cijeloj ozbiljnoj priči, čak i previše. Zapravo mi se činilo da filmu treba dosta da dođe do nekakve eskalacije. Dobro je pokazan početak razvoda, odnosno negiranje njegovog postojanja i kada napokon sve karte budu otkrivene, film dobije zamah i postaje ozbiljniji, napetiji, zanimljiviji jer tad emocije krenu. Tu pomažu i dosta dobri dijalozi u nekim dijelovima.

    Odvjetnici su više stereotipna parodija samih sebe a humorne scene s njima su mi bile too much, kao i interne šale kazališne postave, glazbene točke... čini mi se da je tu bilo mjesta za postrugati dosta sala  (i šala). Film je mogao bez problema biti barem pola sata kraći. Od sporednih likova koje je @yuma dodala spomenuo bih još dijete, koje možda nije u fokusu filma, ali mi je nedostajalo nešto u razvoju njegovog lika.

    Ima par pozitivnih strana ali nije nešto što bih gledao ponovno i cijeli mi dojam filma još više pada u usporedbi s filmovima koji su tu temu puno bolje odradili kao npr. odlični "Kramer vs Kramer" i "A Separation"

     
  • #3
    2 0

    postova:1090
    yuma @ 29.12.2019. 23:01

    Panda, lajkam, napisao si sve kaj se meni nije dalo :-D! Pogotovo vezano uz doživljaj odvjetničkih i kazališnih minuta, te uz klinca koji je više kao igračka na baterije nego malo ljudsko biće u teškom životnom periodu. Ovih dana gledam strahovito puno filmova i ne stignem/nemam volje sve detaljno prenijeti u forum... Kvantiteta mi je sad u modi :-D 

  • #4
    2 0

    postova:2527
    bearfoot @ 31.12.2019. 18:25
    Shvatit cu ovaj film kao američku verziju braka, razvoda, odvjetnika...forsirana "drama" pa stoga i često preglumljena...a s početkom sam se poveselio ugodnom i lijepom filmu, pa i smislenoj drami, humornoj čak, šteta
  • #5
    2 0

    postova:392
    samuraj @ 6.1.2020. 13:02

    Objektivno kvalitetan film, samo što nekima ( kao npr. meni ) nije jako zanimljivo gledati postbračne probleme dvoje umjetnika. Na tu temu filmovi o običnim ljudima puno mi bolje legnu. Tom njihovom svijetu ne pripadam pa ga zato ni nerazumijem.

  • #6
    1 0

    postova:1473
    buffalobill @ 29.1.2020. 11:37

    previsoke ocjene i pohvale ovom po nicem posebnom i lako zaboravljivom filmu

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala