Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Brawl in Cell Block 99

1
  • #1
    4 1

    postova:507
    pandaboy @ 20.1.2018. 14:18

    Današnje filmove je teže svrstati u jedan žanr nego prije zbog širih opsega tema, modernih redatelja i ubacivanja više elemenata da film privuče što širu publiku i zaradi one $ ...no ovaj me iznenadio načinom na koje ih miješa. 

    Počinje kao krimi drama, potom postaje „zatvorski“ film koji detaljno prikazuje proceduru dolaska u zatvor, čak bolje nego većina filmova takvog tipa. Kasnije ubacuje po par trilerskih twistova i sve to zapakira brutalnim pretjeranim okršajima u tarantinovskom stilu. 

    Cijenim što akcijske scene nisu ublažene ni osakaćene montažom već prikazane u jednom kadru uz pratnju čestih zvukova lomljenja kostiju te mogu izazvati odvraćanje pogleda. 

    Smatram da je neusredotočenost mana kod filmova, držim do onog „manje je više“ klišeja, no ovaj film je uspio držati moju pažnju i napetost zbog „kamo ovo vodi?!“ pitanja. 

    Kako bih mislio o filmu nakon drugog gledanja bez tih iznenađenja, nisam siguran, no za sada bih rekao da je riječ o solidnom, zabavnom filmu za fanove onih malo brutalnijih.

     
  • #2
    0 0

    postova:216
    bureq @ 21.3.2019. 2:35

    I tako gledam ja kakvih filmova ima za pogledati i naiđem na ovo... komentari na film da je dobar i brutalan i onda vidim da je glavni glumac Vince Vaughn i mislim u sebi pa kako ovo moze biti ozbiljno i brutalno kada je glavni glumac slavu stekao na komedijama... i onda krenem gledat film i V.Vaughn me totalno iznenadi, uloga kao stvorena za njega a film je sasvim ok, drugaciji od drugih i stvarno jako brutalan. Bravo V.Vaughn svaka cast!!!

  • #3
    0 0

    postova:1
    maryann @ 2.5.2022. 17:53
    Kad sam čitala da u filmu ima brutalnih scena, sjetih se nekih scena iz raznih filmova koje sam gledala, a koje sam do prije gledanja ovog filma smatrala brutalnima, recimo neke scene iz Pravednika. No, brutalnost u ovom filmu doseže neku drugu razinu i svakako nije za one osjetljivije psihe i želuca, inače mogu podnijeti razne filmske scene, ali pred kraj filma su mi ruke više puta letile ka očima da ih sakrijem kao malo dijete. Sve u svemu, film koji sam počela gledati jer eto nisam imala ništa pametnije za raditi, ali koji sam na kraju pogledala ne trepčući, odličan od početka do kraja. Vince Vaughn odličan u glavnoj ulozi, definitivno iznenađenje, obzirom da ga pamtim iz romantičnih komedija. Ne bih mogla zamisliti drugog glumca za ovu ulogu. Njegovi pomalo usporeni, ali snažni koraci i reakcije su savršeni za karakter ovog filma i obratno. Definitivno film koji ću zapamtiti, pa i naziv filma. A moguće i pogledati ponovno bez obzira na sve.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala