Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Liga pravde

1
  • #1
    3 7

    postova:108
    lukas abramović @ 18.11.2017. 11:15

    Neupitno bolji od Batmana V Supermana, neupitno lošiji od Wonder Woman... Ja sam svoje rekao, a tko voli nek izvoli...

  • #2
    1 9

    postova:24
    dejvid_dunn @ 23.11.2017. 17:39
  • #3
    2 1

    postova:216
    bureq @ 30.11.2017. 11:45

    Mislio sam da ce od ovog filma biti nesto a na kraju jako losa kopija Marvelovih filmova. Svidio mi se Man of Steel i Batman vs Superman ali Justice League je veliko razocaranje koje smo dobili zbog forsiranja izlaska ovog filma nakon osobne tragedije Snydera. Nakon ovog cirkusa su ostali bez Afflecka akoliko vidim opet krece remake Batmana... Novi Aquaman je bio dobar ali mislim da DC filmovi nece nikada biti ni blizu Marvelovim.

  • #4
    1 2

    postova:11
    goodtoknow @ 7.12.2017. 22:15

    Iako sam znao da će me razočarati, svejedno sam otišao u kino pogledati. Kao što je već @bureq rekao, počeli su kopirati Marvel. Prvenstveno u vidu humora, koji istini za volju, ima smisla u možda trećini scena, ali ostalo je sve isforsirano. Već viđeno kod Marvela, ali to su vjerojatno fore koje su Amerikancima dobre i smiješne te ih iz tog razloga (pretpostavljam) i forsiraju. Također, ne mogu se oteti dojmu da je lik Flasha u JL-u kopija Marvelovog Quicksilvera. Da budem precizniji, Quicksilverove scene u kuhinji u X-Men: DoFP, a i u Apocalypseu.

    Još jedna stvar koju zamjeram filmu su jako slabo razrađen negativac, te finalna scena i borba koja se po mome mišljenju, prelako završava i bez prave borbe. Dalje neću komentirati, jer bih morao spoilat.

    I za kraj, dijalozi u pojedinim dijelovima filma (ALERT - SPOILER) su tragikomični. Konkretno scene nakon Supermanova "uskrsnuća" krajem njegove kuće. Tragikomično da takav amaterski dijalog i gluma budu na takvoj razini.

    Postoje i pozitivne stvari koje izvlače film, ima humora kao što sam rekao koji je na mjestu, par dobrih dijaloga i same glume pojedinih likova, ali bez obzira na sve ne mogu mu dati više od 6.4/10.

  • #5
    3 5

    postova:2527
    bearfoot @ 8.12.2017. 12:48
    Još jedan superherojski promasaj...dobrih dijelova filma je toliko malo da ih necu ni spominjati, a loših previše za nabrajati...
  • #6
    1 4

    postova:256
    karter @ 23.2.2018. 18:06

    Dragi Bože, što je ovo. Da ne komentiram previše na trenutke apsolutno negledljivo, CGI kao da je B film u pitanju na što su novce silne potrošili. Wonder woman u minjavi bezveze skakuće okolo i prosipa neke životne istine, affleck niti sam ne zna u što se uvalio, a što tek reći za ironsa i adams i njihove role. Flash iritantan. Ništa gasi DC univerzum i svi uključeni na edukacije kod marvela te za par godina ponovno pokušati uz nove ljude, ja koji obožavam dc svijet naspram marvelovog moram reći sa su ih ovi uništili, ovo više čak nije ni borba.

  • #7
    5 3

    postova:416
    taurus @ 23.2.2018. 21:13

    JL je trebao biti završetak Snyderove Superman trilogije koji su,na moju žalost,minirali čelnici WB-a time što su,iskoristivši Snyderovu porodičnu tragediju,u toku postprodukcije doveli Whedona i dali mu zadatak da prepravii dijaloge i promijeni mnoge scene (a dosta njih i da izbaci) te da ,u suštini,film koji je bio po tonalietu na tragu BvS-a učini više prihvatljivim djeci i famoznim kritičarima i blogerima(da ga "marvelizira" zapravo).Rezultat svega toga su djalozi u kojima se Lois opisuje kao "žedna" novinarka,Superman koji izgovara neke nebuloze nakon svog povratka i naravno mora biti nasmijan u svakoj sceni jer,zaboga,to je "pravi" Superman (onaj koji sa vještačkim osmijehom na licu spašava mačke sa drveća).Batman izvaljuje neke bezvezne šale (Affleck totalno van forme),Flash koji aterira na grudi WW jer je to valjda smiješno itd te loši CGI (jedan iz ekipe koja je radila efekte je izjavio da nakon tih dodanih scena nisu imali dovoljno vremena uraditi sve kako treba,naročito ne ukoniti Cavillove brkove koje ovaj zbog ugovora sa Paramountom nije smio obrijati).Insideri koji su imali priliku pogledati prvi Snyderov cut filma kažu da je promijenjeno nekih 60-70 % te da su mnoge bitne scene totalno isječene zbog sulude direktive da film mora trajati manje od 2h ?!.C.Hinds je izjavio da ovo što je izašlo u kina nije film na kome je on radio.G. Johns, sa čijim blagoslovom (uz Tsujiharu) , su rađene sve ove promjene uopšte nije promovirao film(za razliku od WW ), štaviše na twitteru se pravio da on ne postoji itd itd. 

    Moje mišljenje je da su trebali pustiti Snydera da zavši Supemanov arc(birth-death-rebirth)  kada je film već bio snimljen,u najgorem slučaju bi zaradili novce BvS-a i imali isti procenat pozitivnih kritika na RT-u a ovako su razočarali i onu fan bazu kojoj se dopao MoS i BvS a blogeri su ih svakako pokopali.

    DC Universe se ne gasi "Aquaman" J.Wana je već završen,"Shazam" se upravo snima a WW2 je kreće sa snimanjem na ljeto dok je W.Hamada (producent Conjuring serijala) novi čelnik DC-a.

    EDIT 1:U 2019 god Snyder je potvrdio postojanje originalne verzije filma ("Snyder Cut-a) koja traje 214 min i u kojoj imamo dosta materijala krucijalnog za priču (Cyborg arc,Darksaid/Uxas,Black suit Superman,scene Sup i Lois itd) a F.Wagner koji je radio fotografiju filma je izjavio da su scene koje imamo u trailerima prvobitno snimljene a da je od toga u filmu možda nekih 20%

    https://screenrant.com/justice-league-zack-snyder-cut-r

    JL

    Nemam običaj odgovarati (polupismenim) kretenima sa 3-4 profila kao što je ovaj @dunn/ o za odmazdu/dzoku1...  ali evo učiniću iznimku ovoga puta.Vidi momak,ovo što sam napisao gore nisu špekulacije već poznate stvari (koga zanima neka potraži šta su o svemu izjavili Snyder,Oliva,Ray Porter koji je dao glas Darkseidu itd,Snyder čak nije ni pogledao ovu kino veriju filma po vlastitom priznanju) tako da jedini koji nebuloze piše si ti.Opsjednut si Synderom j pljuvanjem po njemu i filmu "Watchmen" (bolesnik koji napravi 5 profila na nekom portalu samo da bi filmu dao jedan) a i ovdje si nabaljezgao nekakve gluposti o light i dark filmovima,valjda da opravdaš ovo što su uradili sa JL-om a onda si ga ocijenio sa 1 ,lol.Još jedan priglupi trol u pokušaju.

    JL

  • #8
    3 4

    postova:256
    karter @ 24.2.2018. 12:33

    Taurus kao uvijek to lijepo objasni i ide u detalje, ali po meni to su samo izlike, činjenica je da po meni ovaj očajan uradak odobren od strane šefa studija i da je izašao kao konačna verzija. Ovo je negdje u rangu sa suicide squadom, a moram revidirati svoje mišljenje o BvS, jer onaj BvS duža verzija je remek djelo naspram ovoga. Činjenica je da je marvel puno strpljivije, sistematičnije i na kraju inteligentnije radio filmove, uvađao nove likove, stvarao univerzum u filmovima te smo došli do toga da su po meni zadnji uratci za ono što žele biti filmovi bez većih mana, imamo ajmo reći ozbiljniju dramski pristup u kapetanu americi, lakši komičniji teen pristup u spidermanu te praktički komediju u thoru, međutim niti u jednom trenutku to ne ide u parodiju da se film ozbilno ne shvaća, pa u zadnjem thoru imamo tešku dramu, smrt oca, uništenje asgarda, progonstvo ali su jako umješno i spretno to okrenuli na komediju i snimili odličan film. O marketingu i PR neću ni govoriti tu je marvel svjetlosnim godimana ispred, nedavno sam naišao na brdo hashtagova say no to rasism, go watch black panther, mislim odvratno ali očito publici možeš sve podvaliti, tako da kad smo došli do toga nije ni čudo tko god što kaže protiv black panthera je rasist, tolikoa je moć marvelovog marketinga. Sve u svemu mislim da je općenito cijeli projekt DC jako loše promišljen i zbrzan i zbilja meni filmovi nisu dobri, niti WW. Vidjeti ćemo kako će drugi filmovi bez snydera i nadam se sa novim scenaristima sa novim idejama izgledati. Ali potpuni trijumf marvela.

  • #9
    1 4

    postova:24
    dejvid_dunn @ 26.2.2018. 20:57

    taurus @ 23.2.2018. 21:13

    JL je trebao biti završetak Snyderove Superman trilogije koji su,na moju žalost,minirali čelnici WB-a time što su,iskoristivši Snyderovu porodičnu tragediju,u toku postprodukcije doveli Whedona i dali mu zadatak da prepravii dijaloge i promijeni mnoge scene (a dosta njih i da izbaci) te da ,u suštini,film koji je bio po tonalietu na tragu BvS-a učini više prihvatljivim djeci i famoznim kritičarima i blogerima(da ga "marvelizira" zapravo).Rezultat svega toga su djalozi u kojima se Lois opisuje kao "žedna" novinarka,Superman koji izgovara neke nebuloze nakon svog povratka i naravno mora biti nasmijan u svakoj sceni jer,zaboga,to je "pravi" Superman (onaj koji sa vještačkim osmijehom na licu spašava mačke sa drveća),Batman koji izvaljuje neke bezvezne šale,Flash koji aterira na grudi WW jer je to valjda smiješno itd te loši CGI (jedan iz ekipe koja je radila efekte je izjavio da nakon tih dodanih scena nisu imali dovoljno vremena uraditi sve kako treba,naročito ne ukoniti Cavillove brkove koje ovaj zbog ugovora sa Paramountom nije smio obrijati).Insideri koji su imali priliku pogledati prvi Snyderov cut filma kažu da je promijenjeno nekih 60-70 % te da su mnoge bitne scene totalno isječene zbog sulude direktive da film mora trajati manje od 2h ?!.C.Hinds je izjavio da ovo što je izašlo u kina nije film na kome je on radio.G. Johns, sa čijim blagoslovom (uz Tsujiharu) , su rađene sve ove promjene uopšte nije promovirao film(za razliku od WW ), štaviše na twitteru se pravio da on ne postoji itd itd. 

    Moje mišljenje je da su trebali pustiti Snydera da zavši Supemanov arc(birth-death-rebirth)  kada je film već bio snimljen,u najgorem slučaju bi zaradili novce BvS-a i imali isti procenat pozitivnih kritika na RT-u a ovako su razočarali i onu fan bazu kojoj se dopao MoS i BvS a blogeri su ih svakako pokopali.

    DC Universe se ne gasi "Aquaman" J.Wana je već završen,"Shazam" se upravo snima a WW2 je kreće sa snimanjem na ljeto dok je W.Hamada (producent Conjuring serijala) novi čelnik DC-a.

    Koliko nabutanih nebuloza , gluposti i apsurdnosti u jednoj recenziju mogu biti pa to je za ne vjerovat . Da ne ulazim u detalje ukratko tipicno jos jedan fanboy/cancer pljuje i kaze 10001 losu stvar za film i onda iz neba daje 9/10 i kao sad je u fazonu ovo je lose zbog toga sto je light , a sve te cancer klince ne razumjeju da mracno (tipo BvS i MoS-solidni ) ne znaci dobro ; niti pak to sto je nesto svetljije znaci da je losije . Pr : Captain America : Winter Soldier i  The Avengers su svetljiji od svega sto je Dc ikad uradio i su odlicni za svaki normalan covjek/stripoman . A tek da krenem o ostali recenzija (ako mogu ih tako nareci ) od ovog lika .  Sve na sve tu dodje ona (iz naroda ) niko nece dobiti nista iz  supljeg u prazno . 

  • #10
    4 0

    postova:371
    cala @ 26.2.2018. 21:14

    a baš si cancer,dosadan si ko tri dosadna...jebali te više ti superhero filmovi,popeli su mi se vrh k****

  • #11
    1 0

    postova:416
    taurus @ 14.3.2021. 10:51

    Premijera originalnog filma je 18.03 na HBO GO.

    #zack snyder's justice league

  • #12
    1 0

    postova:15
    chunmin898 @ 24.3.2021. 9:26

    I regularly visit your website and find a lot of interesting information. Not only good articles, but also great comments. Thank you and hope your site grows stronger. paper io 2

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala