Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U slučaju frke
Uvijek je dobro je imati nekoga na koga se možete osloniti
  • Naša ocjena7/10
  • Vaša ocjena10/10

U slučaju frke

In Case Of Emergency

, 2007., SAD, 0 min.
U slučaju frkeU slučaju frkeU slučaju frkeU slučaju frkeU slučaju frkeU slučaju frkeU slučaju frke
9.7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocjenu
Jason (David Arquette), Harry (Jonathan Silverman), Sherman (Greg Germann) i Kelly (Kelly Hu) su stari prijatelji iz srednje škole koji se spletom okolnosti ponovno okupe te shvate da njihovi životi nisu ispali onako kako su oni planirali.

Postoje situacije u kojima svatko od nas treba dati ime osobe koju u slučaju hitnog slučaja možemo nazvati. Dok smo mlađi to pitanje je dosta banalno, no jednom dođe razdoblje u životu kada odgovor na to pitanje postane veoma zamršen i kompliciran. Koncept serije "U slučaju frke" nastao je prema stvarnom životnom iskustvu autora serije Howarda J. Morrisa. Morris, koji je na ideju došao kao 40-ogodišnji tek razvedeni otac u trenutku kada je nakon jednog posjeta liječniku prvi put u svom životu nije znao koga bi napisao kao svoj kontakt u slučaju nužde. Autor je tada došao na ideju da kroz četiri lika, predstavi univerzalnu istinu, a ta je da kada čovjek počinje starjeti ima sve manje prijatelja na koje se može osloniti.

Nesretno rastavljeni Harry odluči otići na relaksirajuću masažu te otkrije kako je njegova oskudno odjevena maserka zapravo Kelly (Kelly Lee), njegova ambiciozna prijateljica iz srednje škole. Nakon Kellyine masaže, Harry dobije udarac od njenog ljubomornog dečka Franka (Lee Reherman). Dijetetski guru Sherman se vraća kući i shvati kako ga je žena ostavila i uzela mu cijelo bogatstvo. Devastiran i razočaran zbog svog života Sherman otme pekarski kombi te pojede sve proizvode u njemu. Shvaćajući kako je upleten u korporativan skandal, financijski stručnjak Jason se upuca u nogu.

Nakon totalno lude večeri, četvero prijatelja se sa svojim problemima sretnu u bolnici "Westside" u Los Angelesu, pod budnim okom doktorice Joanne (Lori Loughlin). Lijepa doktorica odmah zapne za oko Jasonu, a ova stara skupina prijatelja iz srednje škole sada mora ponovno započeti svoje živote s novim saznanjem da im životi nisu ispali kako su oni planirali, no i s činjenicom da se u slučaju frke mogu osloniti jedni na druge.

Na male ekrane serija "U slučaju frke" vraća omiljenu ženu-vrač, glumicu Jane Seymour koja će se u seriji pojaviti u epizodnoj ulozi kao majka jednog od glavnih likova, Jasona Ventressa kojeg glumi David Arquette, supruga slavne "Prijateljice" Courtney Cox.

O GLUMCIMA:

DAVID ARQUETTE (Jason Ventress)
David Arquette je rođen u Virginiji u obitelji impresivnih glumačkih imena. Njegovu obitelj čine Rosanna, Patricia, Richmond i Alexis Arquette koji su također renomirani glumci. David je i suprug glumice Courtney Cox. Široj publici David je poznat po ulozi u horor filmu "Vrisak". David je jedan od istaknutijih glumaca današnjice. Glumio je u filmu "The Tripper" koji je režirao i za koji je napisao scenarij. David je dobio i nagradu "Darwin" na Sundance film festivalu 2006.godine. Zbog svoje majke,  koja je preminula od raka dojke, David aktivno sudjeluje u akcijama protiv te opake bolesti. Arquette i njegova supruga Courtney Cox formirali su svoju vlastitu produkcijsku kuću, naziva Coquette. Jennifer Aniston je kuma njegovoj kćerki Coco, a David je i bivši šurjak Nicholasa Cagea. Ovaj glumac dobio je tri nagrade "Blockbuster Entertainment", dvije u kategoriji najboljeg glumca, a jednu u kategoriji sporednog glumca.

JONATHAN SILVERMAN (Harry Kennison)
Jonathan Silverman je glumio u više od 30-ak filmova, u nekoliko predstava na Broadwayu i raznima televizijskim serijama. Glumio je u filmu "Class Action" s Geneom Hackmanom te u filmu  "Stealing Home" s glumicom Jodie Foster. Jonathanov školski prijatelj je glumac David Schwimmer, a njegov djed je poznati svjetski rabin Morris Silverman. Jonathan se može pohvaliti i da je pohađao istu srednju školu kao i najpoznatija glumica današnjice Angelina Jolie. U njegov glumački opus spada film "Laura Smiles" koji je dobio nagradu "Emerging Filmmaker" na filmskom festivalu u Denveru. U Jonathanov televizijski opus spadaju uloge u serijama "Prijatelji" i "Hitna služba".

GREG GERMANN (Sherman Yablonsky)
Greg Germann je rođen 1958.godine u Texasu. Osim što se bavi glumom Greg je istaknuti pisac i redatelj. U njegov filmski opus spadaju filmovi "Friends with Money" te blockbuster "Talladega Nights".Glumio je i u filmu "Clear and Present Danger" uz Harrisona Forda, a uloga u kratkom filmu "Culture" donijela mu je nagradu Akademije 1999. godine. Televizijska publika ga je zavoljela u seriji "Ally McBeal", a glumio je i sa Samuleom L.Jacksonom u "Conduct Unbecoming". Greg je diplomirao kazališnu umjetnost na Sveučilištu "Northern Colorado".

LORI LOUGHLIN (Dr. Joanna)
Lori je rođena 02.srpnja 1964.godine u Queensu u New Yorku. Ova glumica poznata je po svojoj ulozi Rebecce Donaldson u humorističnoj seriji "Puna kuća". Lori Loughlin se od mladih dana bavila glumom. Glumila je u drami "The Edge of Night" za koju je dobila nominaciju za nagradu "Young Artist". Uz stalnu ulogu u popularnoj seriji "Puna kuća" Lori je glumila i u seriji "Hudson Street". Bila je zvijezda i producentica obiteljske drame "Summerland". Lori je bila nominirana za Emmy u seriji  "No Means No". Radila je i s komičarom  Jimom Carreyem u televizijskom filmu "Doing Time on Maple Drive". Loughlin je u braku s modnim dizajnerom Mossimom Giannullijem. Zanimljivo je kako je ova glumica odbila ulogu Emmeline u filmu "Plava laguna", koja je kasnije proslavila glumicu Brooke Shields.

KELLY HU (Kelly Lee)
Ova lijepa glumica rođena je 01.veljače 1968.godine u Honolulu na Havajima. Kelly je bila prva Miss Teen SAD-a koja je azijsko - američkog podrijetla. Kelly je publici najpoznatiji po svojim ulogama u blockbusteru "X-Men 2" te u filmu "Kralj škorpiona". Glumila je i uz bok Noaha Wyliea u filmu "Knjižničar". U njen televizijski opus spadaju i uloge u serijama "NAVY CIS" i "Žene američkih vojnika", "Zakon i red" te "CSI". Kelly ima crni pojas u karateu, a njen stariji brat je poručnik u američkoj vojsci.



Korisnicima koji su pozitivno ocijenili ovaj film sviđaju se i ovi filmovi
 
Kako sam upoznao vašu majkuKako sam upoznao vašu majku
komedija romantika
Priča o mladom Amerikancu kojemu grupica prijatelja pomaže pronaći "srodnu dušu"
  • How I Met Your...
  • Ocjena: 3/3
  • 22min, SAD 2005
  • Josh Radnor, Alyson Hannigan, ...
  • Režija: Pamela Fryman, ...
 
ChuckChuck
akcija komedija drama
Otkrivši tajne šifrirane poruke obavještajnih službi mladić se nađe u opasnom svijetu tajnih agenata
  • CHUCK
  • Ocjena: 3/3
  • SAD 2007
  • Zachary Levi, Yvonne Strahovski, ...
  • Režija: Patrick R. Norris, ...
 
Teorija velikog praskaTeorija velikog praska
komedija
Oni su bez sumnje genijalni, no zašto im je onda tako teško prići ljepšem spolu
  • The Big Bang ...
  • Ocjena: 3/3
  • 22min, SAD 2006
  • Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, ...
  • Režija: Mark Cendrowski, ...
 
PrijateljiPrijatelji
komedija
Radnja serije prati živote, međusobne odnose, ljubavi i humoristične situacije šestero prijatelja
  • Friends
  • Ocjena: 3/3
  • 22min, SAD 1994
  • Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow...
  • Režija: Gary Halvorson, ...
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala