Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Čak tri sirove ribe ostavile su žiri bez komentara!
"Razumljivo je da kandidati nisu znali kako iskombinirati dobivene namirnice kada neki još uvijek nisu usavršili ni osnove kulinarstva!"
16. ožujka 2018.

Čak tri sirove ribe ostavile su žiri bez komentara!

U četvrtak navečer natjecateljima showa Tri, dva, jedan - kuhaj! su zadane namirnice bile glavni uzrok mnogih problema, što je rezultiralo bijednim izvedbama na tanjurima. Nakon niza sirove piletine i sirovog krumpira, došao je red i na sirovu ribu! Andrea i Barbara, Robby i Ivan te Vjekoslav i Davorka podbacili su u pripremi ribe te su pred žiri donijeli sirove filete brancina koje su suci odbili kušati.

„Teško mi je to komentirati“ i „Nemam vam što reći“, bili su samo neki od komentara upućeni dotičnim kandidatima, a istarski bajkeri ipak su pokupili najveću jezikovu juhu i zaradili najmanje ocjene, ukupno samo 10 bodova!

„Punjene lignje su potpuno bezukusne, kao da jedeš ništa, zrak! A riba vam je potpuno sirova!“, kazala je razočarano Mateja Domitrović Sabo, koja je od Roberta i Ivana očekivala više, kao i njezin kolega Mate Janković - „Malo više razmišljajte i ubacite u veću brzinu!“, prokomentirao je.

Za razliku od njih, poznati „kemičari“ Nikolina i Otto ponovno su oduševili svojim neobičnim spojem – tacosima od brancina.

„U početku sam bio jako skeptičan prema vašem receptu, ali uspjeli ste me razuvjeriti“, priznao im je Janković, a Pažanin nije štedio pohvale.

„Meni se apsolutno sviđa svaki element na ovom tanjuru, ne bih ništa mijenjao, ne bih ništa oduzeo niti dodao! Jako sam zadovoljan i zbog ovakvih stvari volim svoj posao!“, oduševljeno je izjavio Ivan Pažanin, s kojim se složila i Mateja pa su mladom paru dali visoke desetke, dok ih je Mate ocijenio devetkom.

Tako su Nikolina i Otto zaradili najveći broj bodova u danu te su se opet našli na vrhu ljestvice, baš kao i svaki dan u ovom tjednu. Time su zaslužili „godišnji odmor“ i imunitet te sljedeći tjedan ne moraju kuhati i brinuti se za ispadanje, već nastavljaju natjecanje bez nadolazećih eliminacija.

Osim pobjednika dana, visoko na ljestvici našli su se Andrea i Barbara te Žuti i Čale, koji su dobili titule vođa timova pa ćemo tako u sljedećem tjednu gledati Loretu i Ivanu, Ružicu i Baricu te Roberta i Ivana u timu Andree i Barbare, a Žuti i Ćale u svoj su tim pozvali Josipa i Miroslava, Martinu i Antu te Vjekoslava i Davorku.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala