Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Skandali opet potresaju Hollywood
Nakon višestrukih optužbi radi seksualnog zlostavljanja svoje su pozicije izgubili Harvey Weinstein i tvorac "Honest Trailersa" Andy Signore
10. listopada 2017.

Skandali opet potresaju Hollywood

Foto: PR Photos, Facebook

Proteklih tjedana Hollywood opet potresaju skandali. Harvey Weinstein, jedan od osnivača iznimno uspješne nezavisne filmske kompanije Weinstein Co., našao se pred zidom nakon što je New York Times objavio članak o njegovom nekoliko desetljeća dugom seksualnom zlostavljanju od bivših zaposlenika i suradnika.

Jedna od osoba koje se nalaze na listi njegovih žrtava je i glumica Ashley Judd, a navodno i Rose McGowan, koja je prošle godine izjavila kako ju je napastovao neimenovani izvršni direktor filmskog studija te se pretpostavlja da se radi upravo o Weisteinu.

Nije trebalo dugo da Weinstein bude izbačen iz vlastite tvrtke. Ovoga vikenda stigla je i službena objava za medije: "U svjetlu novih informacija o nedoličnom ponašanju Harveya Weinsteina koje su se pojavile posljednjih dana, direktori Weinstein Companyja - Robert Weinstein, Lance Maerov, Richard Koenigsberg i Tarak Ben Ammar - odlučili su, i obavijestili Harveya Weinsteina, da je njegovo zaposlenje u Weinstein Company prekinuto te odmah stupa na snagu."

Osim njega, ovih je dana radi istih razloga svoj posao izgubio i Andy Signore, tvorac vrlo popularnog YouTube kanala Honest Trailers. On je također optužen radi seksualnog zlostavljanja, a za njegov otkaz saznalo se samo nekoliko sati nakon što je otpušten Weinstein.

"DEFY Media i Screen Junkies su danas prekinuli zaposlenje Anyja Signorea, koje odmah stupa na snagu. Jednostavno ne postoji opravdanje za takvo nečuveno i nedopustivo ponašanje.", pisalo je u izjavi za medije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    mario mario @ 10.10.2017. 17:07

    A gle, postali su screenshotove poruke koje im je slao. Nije to bila samo jedna cura nego njih više koje su imale sličnu priču. Čak su i kolege sa SJunkies (Rudnick, Murrell, Mantz i drugi) na twitteru rekli kako vjeruju curama.

  • #1
    0 1
    mario mario @ 10.10.2017. 11:40

    Za Andyja mi je baš bio šok, gledam Movie Fights praktički od kad su krenuli (skoro tri godine) i nikad ne bi pomislio ovako nešto, kad ono ovaj vikend twitter planuo.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala