Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Hana nasmijala i oduševila transformacijom u Mladena Grdovića
U spektakularnom otvaranju treće sezone "Tvoje lice zvuči poznato" Hana Hegedušić nasmijala i oduševila transformacijom
26. rujna 2016.

Hana nasmijala i oduševila transformacijom u Mladena Grdovića

Najiščekivaniji show vratio se na male ekrane i prve transformacije nove sezone uspješno su odrađene. Iz jednog spola u drugi, od jedne boje kože do druge, transformacije prve epizode treće sezone već daju nagovijestiti da će Tvoje lice zvuči poznato nesumnjivo i opet biti najbolja zabava ispred malih ekrana.

Najbolja u prvoj epizodi bila je Hana Hegedušić koji je simpatičnom pretvorbom u Mladena Grdovića izazvala salve smijeha i publike i žirija. Izvedbom Bolje živim nego ministar, Hana je gotovo izbrisala liniju razlike između sebe i Grdovića i vjerodostojno kopirala njegov stas i glas.

Sandra Bagarić posebno je pohvalila Haninog Grdovića i usporedila ju sa hit izvedbom prve godine. "Znam da je ovakav bum napravila Minea s Joletom i da se to pričalo cijelu prvu sezonu. E ti si sad zaista ... wow! Što se tiče vokala, nemoguće da to nije bio plejbek.", oduševljena je bila Sandra. Goran Navojec posebno se uživio u njenu izvedbu i šaljivo nastavio na Hanin muški lik. "Mladene, puno mi je drago šta si karakter i nisi tia popit! Ti si svima pokaza neću i bok! Bok!", našalio se Navojec. Prema Haninom izboru, kao pobjednice prve epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi Novi put iz Varaždina.

Svojom transformacijom, također u suprotan spol, posebno se istaknuo Damir Kedžo i zauzeo drugo mjesto. Damir se toliko vjerno pretvorio u Britney Spears da je osvojio veliku bodovnu podršku i žirija i kolega koji su mu također dali bodove. S pjesmom Oops I Did It Again posebno je u žiriju očarao Sandru koja ga je pohvalila: "Ti si genije, ti možeš zaista sve. Ti si čudo glasovno!" Saša Lozar, kao gostujući član žirija prve epizode, ali i Damirov prijatelj, izrazio je zabrinutost za Kedžinu "muškost" prisjećajući se vlastitih izazova pri transformacijama prošle godine. "Testići su ti okej?", pitao ga je Saša, na što mu je Damir uzvratio "Znaš kako to boli!", "Zato pitam!", kroz smijeh je odgovorio Saša.

Sljedeća epizoda donosi nam nove zanimljive transformacije i jednu potpunu novost u showu! Po prvi put imat ćemo priliku gledati transformacije dvoje natjecatelja u jedno te istu osobu i to u istoj epizodi. Naime, i Žanamari i Ana Maras u idućoj epizodi pretvorit će se u Severinu. Pobjednicu Hanu Hegedušić čeka veliki izazov i transformacija u, ni manje ni više, nego Whitney Houston. Damir Kedžo bit će Petar Grašo, a Lana Jurčević Boney M. Matteo Cetinski se mora preobraziti u pop kraljicu Madonnu, a Fil Tilen u King Africu. Jasmina Stavrosa publici će iduću nedjelju donijeti Filip Dizdar.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala