Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Na Pickboxu pronađite svoju omiljenu seriju
Zaboravite na daljinske upravljače i klasičnu televiziju jer se dobra zabava nalazi na Pickboxu!
13. svibnja 2016.

Na Pickboxu pronađite svoju omiljenu seriju

Televizija je super i serije su super. Sada kada smo to rekli, vrijeme je da predstavimo Pickbox, internet televiziju koja će vam omogućiti gledanje serija u najboljem mogućem terminu – onom kojeg sami odaberete. Što znači da nećete morati pregledavati TV program i u dnevnom boravku čekati na svoju omiljenu seriju, nego na Pickboxu u istom trenu možete odabrati jednu od brojnih serija koje se trenutno nude. A ako ste ujedno i serijoljubac i filmofil, tu je i mnoštvo filmskih klasika kojih ćete se rado željeti podsjetiti, a za najmlađe tu su uvijek voljeni Disney klasici.

Po cijeni od jedne kino ulaznice (38 kuna) cijeli mjesec možete uživati u svojim najdražim serijama, otkrivati nove serije i gledati štogod vam se gleda do mile volje. Sve što trebate je internet, ekran i nešto slobodnog vremena, a sve ostale potrebne rekvizite pronaći ćete na www.pickbox.tv.

S obzirom da Pickbox iz mjeseca u mjesec dobiva nove serije, nikada nećete ostati željni novih sadržaja. Serije koje trenutno broje najveću popularnost i koje su na putu da postanu kultne su Crna jedra (Black Sails), Milijarde (Billions), Preljub (The Affair), Fargo, Savršena Formula (Limitless), Vikinzi (Vikings), Osveta (Revenge), Pod kupolom (Under the Dome) i mnoge druge serije koje su već osvojile gledatelje u svijetu. Crna jedra su savršena gusarska priča, Milijarde nam donose priču iz svijeta visokih financija i politike, Preljub tematizira ljubavne odnose i prijevare, Fargo je jednako velika uspješnica kao i istoimeni film braće Coen, a Vikinge ne trebamo nešto posebno predstavljati jer ste o ovim nordijskim ratnicima dosad mogli čuti samo riječi hvale.

Ljubitelji SF-a se mogu baciti na gledanje kompletnih Zvjezdanih staza: Nova generacija, Zvjezdanih vrata SG-1, Zvjezdanih vrata: Svemir, Zvjezdanih vrata: Atlantis, Sjemena života i Heliksa. Ljubitelji komedija i dobrih, klasičnih serija sigurno će još jednom iznova uživati u Mućkama, Seinfedu, Kafiću Uzdravlje, Svi vole Raymonda i Poirotu.

Da Pickbox misli i na svoje najmlađe gledatelje koji iz mjeseca u mjesec iščekuju nove crtiće dokazuju Disneyjevi hitovi Kralj lavova, Snjeguljica, Aladin, Vrlo zapetljana priča, Ljepotica i zvijer, Zvonar crkve Notre Dame, Tarzan, Pocahontas, Mala sirena, Kralj lavova, Krš i lom i još puno puno toga što bi ih moglo iznenaditi.

Zaboravite na daljinske upravljače i klasičnu televiziju jer se dobra zabava nalazi na Pickboxu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala