Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Rukomet je na RTL-u!
Europsko rukometno prvenstvo pratite uz emisiju “Vrijeme je za rukomet” i Božu Sušeca, Zlatka Saračevića, Mirzu Džombu i Gorana Šprema
13. siječnja 2016.

Rukomet je na RTL-u!

Foto: RTL

Od 15. do 31. siječnja RTL prenosi sve utakmice naše reprezentacije, odabrane utakmice drugih reprezentacija te polufinalne i finalne susrete Europskog prvenstva za rukometaše u Poljskoj. Kroz studijske emisije Vrijeme je za rukomet!, reportaže, javljanja iz Poljske, kao i spomenute izravne prijenose, RTL donosi prvi veliki sportski događaj u 2016. 

Emisija Vrijeme je za rukomet je u eteru RTL-a svakoga dana u poslijepodnevnim satima, a uz prijenos 22 utakmice iz Krakova, Katowica, Woroclawa i Gdańska, ljubitelje rukometa očekuju i brojne reportaže, analize i javljanja naših reportera s terena.

"Emisije će biti bogate komentarima stručnih sukomentatora, izjavama naših reprezentativaca, kao i uživo javljanjima iz gradova u kojima igra Hrvatska. Glavni su nam aduti naši stručnjaci – Zlatko Saračević, Mirza Džomba i Goran Šprem! Emisije su na rasporedu svakog dana emitiranja, pa će naši gledatelji uživati i u komentarima prije ali i poslije utakmica stranih reprezentacija. Također, gledatelji će moći uživati u 3D analizama naših stručnjaka. Rukometaši su junaci nacije – pravi sportaši, odlični ljudi i uzori. Veselim se ovom prvenstvu i nadam se da ćemo uz njih biti do samog kraja", rekao je Nino Štambuk.

I Goran Šprem, kao pojačanje u zagrebačkom studiju, spreman je na svoju novu ulogu. "Nemam tremu, ekipa je poznata što od kolega s kojima sam igrao kao što su Mirza i Saračević, ali i ekipa s RTL-a mi je poznata. Nadam se dobroj zabavi i opuštenoj atmosferi te da ćemo gledateljima dati i neke detalje koje oni sami ne bi mogli primijetiti. I, naravno, 15 dana navijati za Hrvatsku", objasnio je Šprem.

Legenda među komentatorima, Božo Sušec, otkrio je da se bez obzira na godine iskustva, priprema za svaku utakmicu. "Uvijek se pripremam za komentiranje svake utakmice, bilo bi neozbiljno da je drugačije. Barem dva do tri sata prije analiziram igrače s tim da tijekom cijele godine pratim što se događa u rukometu, u kakvoj je tko kondiciji. Naša reprezentacija je uvijek na Europskim prvenstvima bila u polufinalu i ne vidim zašto bi ove godine bilo drugačije. Istina je da imamo mladu ekipu, mnogo igrača nije nikad igralo na tako velikim natjecanjima, ali uz malo sportske sreće i poštedu od ozljeda, vjerujem da možemo daleko dogurati", otkrio je Sušec dodajući da je teško ostati objektivan kada se komentira naša reprezentacija. "Gotovo je nemoguće lišiti se osjećaja. Ali nastojim biti realan, mada mislim da nitko u Hrvatskoj ni ne očekuje da ćemo biti potpuno objektivni. Pa svi navijamo za istu ekipu!"

Prvo Europsko rukometno prvenstvo za muškarce, pod krovnom organizacijom Europske rukometne federacije (EHF), održano je 1994. u Portugalu, a natjecalo se 12 nacionalnih momčadi. Ovogodišnje prvenstvo u Poljskoj dvanaesto je okupljanje najboljih europskih reprezentacija, na kojem će sudjelovati 16 momčadi. Hrvatska natjecanje započinje u Katowicama u grupi B, a u njoj se nalaze još Island, Bjelorusija i Norveška.

Nakon prošlogodišnjeg prijenosa Svjetskog rukometnog prvenstva za muškarce u Kataru, RTL će i 2016. svojim gledateljima omogućiti rukometni događaj godine. Prva emisija Vrijeme je za rukomet je na rasporedu u petak, 15. siječnja u 15 sati i 30 minuta, pola sata prije susreta Hrvatske i Bjelorusije, utakmice kojom se ujedno i otvara Europsko prvenstvo u rukometu – Poljska 2016.

Budite uz kauboje u lovu na europsko zlato, od 15. siječnja, samo na RTL-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala