Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Kruške i jabuke nakon 13 godina ponovno na HTV-u
Show će voditi Duško Ćurlić, a mi donosimo kako se možete prijaviti za sudjelovanje!
25. rujna 2015.

"Kruške i jabuke" nakon 13 godina ponovno na HTV-u

Foto: HRT

Na HTV se vraća kulinarski show Kruške i jabuke (Ready Steady Cook), a s njim i dobro poznati hrvatski kulinarski majstori.

Podsjetimo, ovo je kuharski dvoboj u kojem se natječu dvije ekipe, svaka sastavljena od profesionalnog kuhara i njegovog pomoćnika. U šarenom studiju uz puno smijeha u utrci s vremenom na identičnim kuharskim pozicijama natječu se ekipa Kruške i ekipa Jabuke. Vrhunskim kuharskim profesionalcima pridružit će se po jedan natjecatelj-amater, ljubitelj kuhanja odabran na audicijama diljem Hrvatske.

Natjecatelji donose namirnice u vrijednosti 80 kuna i pomažu kuharima da pripreme jelo za samo 20 minuta. Publika u studiju prati cijeli postupak od predstavljanja recepata do aranžiranja jela pa glasanjem odlučuje o pobjedničkoj ekipi. Natjecatelji osvajaju vrijedan novčani iznos: pobjednici 2500 kuna, a manje uspješni 1500.

Nakon natjecateljskog dijela u kuhinjama ostaju kuhari profesionalci pred kojima je novi zadatak. Voditelj im otkriva namirnice za čiju pripremu imaju samo 10 minuta i pita ih što bi od njih svaki pripremio. Kuhari iznose svoje ideje, a publika glasovanjem određuje čiji recept im je atraktivniji odnosno koji kuhar će pripremati jelo u napetoj utrci s vremenom.

U trećoj kuhinji u kojoj nema natjecanja upoznat ćemo načine pripremanja raznih internacionalnih specijaliteta. Umijeće spravljanja jela pojedinih svjetskih kuhinja će pokazati ne samo vrsni domaći nego i strani kuharski majstori koji trenutačno žive u Hrvatskoj.

Osim dobre zabave, gledatelji će uz ovu emisiju (ponovno) dobiti obilje korisnih savjeta, malih kuharskih tajni i recepata prema kojima će moći sami pripremiti zanimljiva jela.

Voditelj showa Kruške i jabuke je Duško Ćurlić, a datum početka emitiranja još nije poznat. Svi zainteresirani za show se mogu prijaviti na ovoj poveznici, a ovdje možete pročitati kratke uvjete za sudjelovanje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala