Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
X Factor Adria – pobjednik je Amel!
Nakon spektakla od skoro 4 sata u Kombank Areni od šest superfinalista konačno smo doznali pobjednika showa
22. lipnja 2015.

"X Factor Adria" – pobjednik je Amel!

Foto: RTL

Večerašnji spektakl zvan X Factor Adria imao je uzbudljivu završnicu, ali pobjeda ove sezone, titula X Factora i 20 tisuća eura je mogla otići samo jednoj osobi, odnosno grupi: to je Amel Ćurić!

Prva epizoda glazbenog showa bila je prikazana prije tri mjeseca, 22. ožujka kada smo prvi put upoznali kandidate iz pet zemalja regije, a glavnu riječ je vodio žiri: Massimo Savić, Aleksandra Kovač, Željko Joksimović i Tonči Huljić. Oni su bili glavni sve do live emisija kada je uloga sudaca pripala gledateljima koji su satima vjerno zvali za svoje favorite.

Kroz tri mjeseca smo upoznali fantastične kandidate, doživjeli mnoge emocije, suosjećali s njima, ali i oprostili se od nekih favorita: primjerice, samo tjedan prije finala su ispali Adnan i Tarik koji su od početka slovili kao sigurni pobjednici emisije.

Večerašnje finale bilo je isto tako nabijeno emocijama, ponekim gafom produkcije, lijepim riječima, odličnim izvedbama kandidata, ali i zanimljivim gostovanjima. Na pozornicu su izašli Jelena Rozga koja je predstavila novi singl Kraljica, Massimo i Tonči su otpjevali zajedničku pjesmu Fuman, a svoje pjesme su otpjevali i preostali članovi žirija Aleksandra i Željko.

Kao specijalnog gosta večeri valja izdvojiti svjetski poznatu glazbenu zvijezdu Jamesa Arthura koji je svoj zvjezdani put započeo u britanskom X Factoru u njegovoj devetoj sezoni, a nakon pobjede je osvojio svijet singlom Impossible.

Svih šestero superfinalista (Iva Ćurić, Magdalena Bogić, Amel Ćurić, Highway trio, 9 Control, Bobi Mojsovski) izvelo je po jednu pjesmu nakon čega je bilo glasanje i ispadanje prema glasovima publike. Na veliko iznanađenje u prvom krugu su nas napustili 9 Control i Magdalena Bogić. Preostali kandidati su izveli nove pjesme te nakon novog kruga ispadanja su nas napustili Iva Ćurić i Highway trio pa smo u velikoj završnici gledali borbu Amela Ćurića i Bobija Mojsovskog.

Nakon višesatnog glasovanja, došli smo i do kraja večerašnjeg finala i još jedne sezone emisije X Factor Adria čiji je pobjednik Amel Ćurić.

AMEL ĆURIĆ (34) najstariji je kandidat u emisiji, ali njegova energija i vječno pozitivan stav nikoga nisu mogli ostaviti ravnodušnim! Svaku pjesmu je iznio kao svoju, a glazbom se bavi već 20 godina tako da uopće ne čudi njegova pobjeda. U superfinalu je izveo pjesme It's My Life od Bon Jovija, Loše vino od Bijelog Dugmeta, a zadnja pjesma koja je ujedno bila i najvažnija jer ga je ona dijelila od pobjede je bila ponovno od Bijelog Dugmeta Da te Bogdo ne volim. Mentori su ga tijekom cijelog finala hvalili, ali i napomenuli da u emisiji nije imao loš nastup.

Svih večerašnjih izvedbi, ali i izvedbi kandidata i gostiju tijekom trajanja showa možete se prisjetiti na službenom YouTube kanalu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    MagdalenaMarija magdalenamarija @ 22.6.2015. 9:13

    super je taj amel i sve, ali mislim da bi trebalo postojat pravilo da ako si već pobijedio na nekom takvom natjecanju nemaš pravo natjecat se u nekom drugom... nekako mi se čini da to baš i nije fer.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala