Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Dinastija od 22.6. ponovno na malim ekranima
Od ponedjeljka uz reprizu jedne od najpopularnijih serija svih vremena počinje nova ljetna zabavno-mozaična emisiju "Šušur"
19. lipnja 2015.

"Dinastija" od 22.6. ponovno na malim ekranima

Početak ljetne sheme na HTV-u obilježit će jedna od najpopularnijih serija svih vremena: legendarna Dinastija čiji su autori Richard i Esther Shapiro uz producenta Aarona Spellinga.

Serija prati pothvate obitelji Carrington i Colby iz Denvera u Coloradu, dinastija koje su se obogatile na nafti, te njihovo zgrtanje moći i novca manipulacijama. Prvi put je na američkoj televiziji prikazana 1981. godine, a pravu popularnost je stekla u drugoj sezoni u koju je došla Joan Collins kao vrhunska spletkarica Alexis.

Nakon neprestanih nominacija za Zlatni globus za najbolju televizijsku dramsku seriju, kipić je konačno osvojila 1984. godine. O uspjehu serije govore i mnogi modni dodaci po njezinom uzori te spin off Colbyjevi. Ukupno je snimljeno 220 epizoda.

Na početku serije moćni naftni magnat Blake Carrington (John Forsythe) planira vjenčanje s mladom Krystle Jennings (Linda Evans), svojom bivšom tajnicom. Lijepu i iskrenu Krystle, koja još ne poznaje Blakeov svijet, obitelj Carrington dočeka hladno. Posluga joj se obraća svisoka, a Blakeova tvrdoglava i promiskuitetna kći Fallon (Pamela Sue Martin) joj zamjera. Premda je odan Krystle, Blake je previše zaokupljen svojom tvrtkom Denver-Carrington i ne vidi s čime se Krystle suočava.

Dinastija će se prikazivati od ponedjeljka do četvrtka oko 18 sati (HTV 1) s reprizom oko 11 sati sljedeći dan (HTV 2). Od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati će se emitirati i nova dnevna mozaična emisija Šušur koja će nam prenositi atmosferu i kolorit hrvatskih gradova i mjesta u doba u najveće živosti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    FridaC fridac @ 30.9.2015. 10:14

    Gledala sam reprizu, ali od danas je nažalost više nema. Nadam se da će je nastaviti jednog dana. Ne razumijem prekid u trenutku kad su se pojavili novi likovi i sve se zapetljalo.

  • #4
    8 3
    bearfoot bearfoot @ 21.6.2015. 16:15

    baš si bio napredan....još uvijek si ispred vremena....

  • #3
    2 5
    alexije alexije @ 21.6.2015. 9:53

    zato jer onda nisi imao ništa na tv samo prvi i drugi program tvzg i to je bilo sve. svi su gledali dnevnik u 19.30 i film/seriju/unutarnjo-političku emisiju u 20.05 nakon dnevnika. kakav si drugi izbor imao?

    danas imaš xy tv kanala, nekoliko filmova koji se vrte istovremeno, zabavnih emisija, kvizova itd plus internet!

    inače ravnodušan sam na rerun ove soap opere, neću je gledati, nisam više dijete da me to zanima, davno su prošla ta srednjoškolska vremena kada sam zbog oskudnog tv programa žudio za bilo čime američkim.

  • #2
    3 3
    boatenga boatenga @ 21.6.2015. 0:34

    Vrijeme kad je televizija, serije, kao i film, zbližavala familiju..

    Za razliku od danas, kad svatko bulji u svoj ekran..

  • #1
    5 3
    100000882942788 nena kereš @ 19.6.2015. 19:08

    Baš se radujem Dinastiji, da se malo prisjetimo divnih 80-tih

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala