Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Finalni tjedan dramske serije „Vatre ivanjske“
Ovaj tjedan u 20 sati na RTL Televiziji doznajte kako će završiti vaši omiljeni likovi!
11. svibnja 2015.

Finalni tjedan dramske serije „Vatre ivanjske“

Nakon gotovo devet mjeseci prikazivanja, došlo je vrijeme da se raspetljaju svi zapleti i razriješe sve drame u Ivanju – dramska serija Vatre ivanjske ulazi u veliko finale! Hoće li Ana i Viktor završiti zajedno, hoće li Elenu konačno dočekati zaslužena sudbina i što će biti s ostalim junacima doznajte od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL Televiziji!

Ljubav, intrige, osveta, požuda, ljubomora i kajanje - sve su to proteklih devet mjeseci pratili fanovi ove sjajne dramske serije s impresivnom glumačkom postavom predvođenom Ksenijom Pajić, Aleksandrom Cvjetkovićem, Filipom Juričićem i Anom Begić. Postavi su se u snimanju stotinu i četrdeset epizoda pridružili i Doris Pinčić Rogoznica, Ornela Vištica, Frane Perišin, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Iva Mihelić, Marko Cindrić i Jan Kerekeš , a hvaljena i iznimno cijenjena legenda hrvatskog glumišta, Lela Margitić, u ovom je projektu prihvatila ulogu tajanstvene Tilde. Njezinu je ljubimicu Anu tumačila Nevena Ristić, a Anina odabranika Slaven Španović.

Krema hrvatskog glumišta seriju je snimala tijekom osam mjeseci, a za potrebe produkcije u Jadran filmu u zagrebačkoj Dubravi izgrađeno je 12 potpuno novih setova. Na više od 1500 m2 prostirale su se sobe iz imanja obitelji Magdić s grandioznim ulazom i stepenicama, velebnim dnevnim boravkom u kojem su se nalazili i unikatni dijelovi namještaja, poslovnim uredima, te stiliziranom kuhinjom i blagovaonicom. O glumačkoj ekipi, scenariju, scenografiji, lokacijama, rasvjeti, režiji i ostalim elementima brinulo je 150 članova produkcije, a na samom se snimanju koristilo ukupno dvadeset kamera.

Serija je rađena u produkciji Fremantle Media Hrvatska, a osim u studiju Jadran filma, snimala se i na lokacijama u okolici Zagreba, poput raskošnog dvorca Lužnica u Zaprešiću, kleti Stari Mlin i njezinim vinogradima, te na imanju Kezele u blizini Ivanić-Grada. Na redateljske stolice sjeli su Ivan Šarić, Aldo Tardozzi, Dario Pleić i Tomislav Rukavina, dok su Mišo Orepić i Igor Zezelić bili direktori fotografije. Intrigantni i složeni likovi nastali su prema ideji spisateljice Diane Pečkaj Vuković te Koraljke Meštrović i Dee Matas.

Posljednjih pet epizoda popularne serije emitirat će se od 11. do 17. svibnja, od ponedjeljka do petka, u 20 sati!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala