Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box
Počinje CMC festival!
Večeras počinje šesti CMC festival u Vodicama sa nastupima već od 20h
13. lipnja 2014.

Počinje CMC festival!

Foto: CMC

Sve je spremno za ovogodišnji, šesti CMC festival Vodice 2014. Jedno od najpoznatijih turističkih mjesta u Šibensko-kninskoj županiji uskoro će postati središte glazbe i najnovijih hitova koji su se posljednjih mjeseci mogli čuti u radijskom i tv eteru.

Ana Radišić i Dalibor Petko, voditelji CMC festivala

Već tradicionalno prvi dan festivala obilježit će brojni koncerti koji će se održavati na nekoliko pozornica. Na Malom stageu već u 20 sati nastupit će tamburaški sastavi Kas i Vranac dok će na Makina stageu svojim latinoameričkim te mediteranskim i dalmatinskim repertoarom okupljene zabavljati Davor Radolfi & Ritmo Loco i to u unplugged verziji. Ljubitelji malo žešćeg zvuka doći će nas svoje u 21 sat kada će na Velikom stageu započeti koncert grupe Buđenje. Od 22 sata na pozornicu će izaći Thompson i Tiho Orlić, a nastup Opće Opasnosti predviđen je za 22:45 sata.

Opća opasnost

Jedan od najpoznatijih i najzaposlenijih rock bendova svoj boravak u Vodicama će iskoristiti i za promociju svog novog studijskog albuma "Rocker... to sam ja" koji se odnedavno može naći u prodaji. Prvo medijsko predstavljanje ovog albuma bit će u 13 sati na VIP brodu koji će sve okupljene povesti na izlet, a da gosti i na moru osjete mirise Slavonije pobrinuli su se članovi Opće Opasnosti koji su za ovu priliku donijeli domaći kulen. Prva glazbena večer završit će zanimljivim glazbenim okršajem Klape vs Tambure i to domaće klape Godimenti te tamburaških sastava Kas i Vranac koji svoje "nadmetanje" započinju malo iza ponoći na Makina stageu.

Press centar CMC festivala nalazi se u Hotelu Olympia i za sve je posjetitelje i goste otvoren između 8 i 21:30 sati u petak i subotu. Cjelokupni program pronađite na službenoj stranici ili Facebook profilu festivala.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala