Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sandra Bullock: Gravity je bio pravi izazov!
Glumica hvaljenog filma kaže kako joj je ovaj projekt bio izazov dosadašnje karijere

Sandra Bullock: "Gravity" je bio pravi izazov!

Foto: PR Photos

Glumica Sandra Bullock opisala je svoj angažman na uspješnom hit trileru "Gravity" kao najveći izazov svoje dosadašnje karijere. Film koji se trenutno može pogledati i u domaćim kinima, osvojio je kritičare i publiku diljem svijeta, a Bullock je otkrila kako joj bome nije bilo lako snimiti pojedine astronautske scene 'lebdenja'.


- Psihički mi je bilo jasno što se traži od mene, ali nisam znala hoću li u tome uspjeti i dati redatelju ono što se od mene potražuje, posebice zato što se radilo o filmašu s kojim sam oduvijek željela surađivati. Cijela okolina na setu mi je bila nekako nova, nije bilo glumaca i ekipe na koju bi se inače 'oslonila' tako da kad su bile scene s Georgeom Clooneyjem, bilo je sve skupa puno lakše. No, s vremenom, kako smo sve dulje i dulje radili, shvatila sam da Alfonso Cuarón od ipak mene dobiva ono što traži. No, moram priznati da mi je Clooney bio iznimna podrška. On je uistinu profesionalac, čak je modificirao i jednu scenu s kojom smo se mučili zajedno. Nismo mogli realizirati taj neki dijalog, a da ne zvuči previše melodramatično, pa je on onda osmislio kako da to bolje napravimo - ispričala je glumica neke detalje sa snimanja te nadodala kako je Clooney zapravo svima omiljen. Kaže da čak i kad je završio sa svojim snimanjem, da je nerijetko ostajao na setu kao podrška i pomoć te da je inače kao osoba jako zabavan.



Podsjetimo, Sandra Bullock glumi doktoricu Stone, koja odlazi na svoju prvu misiju u svemir, a Clooney iskusnog astronauta Matta Kowalsokg kojem je ovo posljednji let. Međutim, prilikom rutinske svemirske šetnje dogodi se katastrofa i Stone i Kowalski se odvajaju od shuttla, lebdeći bespomoćno u beskrajnu tamu… Zaglušujuća tišina govori im da je veza sa Zemljom prekinuta, kao i svaka nada za spas… Strah prerasta u paniku dok se razina preostalog kisika smanjuje sa svakim novim udahom. Jedini put za spas zastrašujuće je prostranstvo svemira.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala