Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scarlett Johansson otkrila detalje o nastavku Captain America
Film u kina stiže u travnju 2014. godine, a lik Black Widow trebao bi biti jedan od najvažnijih

Scarlett Johansson otkrila detalje o nastavku "Captain America"

Seksi glumica otkrila je u intervjuu za Refinery29 kako se radnja u nastavku odvija dvije godine nakon Osvetnika: "Film prati razvoj događaja u realnom vremenu. Osvetnike smo gledali 2012., nastavak Kapetana Amerike dolazi 2 godine kasnije, a toliko je vremena prošlo i u filmu. I moj lik i Kapetan Amerika sad su dio S.H.I.E.L.D.-a i bore se na ulici. Nismo mi superheroji koji 'lete' jedan s drugim, mi se borimo zajedno jer smo slični."

No, ova dva lika nisu se samo upoznala, nego smo mogli vidjeti i neke 'iskrice' među njima. Scarlett se osvrnula i na to: "Zbog nekih događa njihovo prijateljstvo će postati malo intimnije. Oni su jako slični. Prijateljstvo će im pomoći da se zapitaju što uistinu žele i koji je njihov prati identitet, tko su uopće."

"Volim svoj lik. Mislim da je Black Widow jako senzualna, ali i profesionalna, opasna, misteriozna. Volim je glumiti. Rijetkost je naći i seksi i inteligentnu ženu na velikom ekranu koja se k tome bori sa svima (i muškarcima) i može ih nadići i fizički i emotivno, a moj lik to može ", zadovoljno je zaključila Scarlett.

Fanovi su podijeljeni oko određenih pojedinosti vezani uz njezinu ulogu u samim Osvetnicima i njegovom nastavku. Naime, njezin lik je i u prvom dijelu imao veću minutažu od recimo Thora, a prema svemu sudeći tako će biti i u nastavku što neki smatraju nepotrebnim jer njezin lik nije dovoljno velik kao Iron Man, Thor, Hulk ili Kapetan Amerika.

Bilo kako bilo uskoro ćemo uživati u prvom filmu ekipe Osvetnika: Thor: The Dark World stiže krajem godine, Captain America: The Winter Soldier u travnju 2014., a The Avengers: Age of Ultron u svibnju 2015. godine.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala