Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Box Office: Tmuran vikend idealan za Oblačno s ćuftama 2
"Utrka života", ekranizacija rivalstva između Jamesa Hunta i Nikia Laude, smjestila se tek na treće mjesto

Box Office: Tmuran vikend idealan za "Oblačno s ćuftama 2"

Posljednji vikend u rujnu bio je idealan da još jedan animirani film (i k tome nastavak) dođe na prvo mjesto box office-a: ovaj put to je bio Oblačno s ćuftama 2.

Snimljen na budžetu od 78 milijuna dolara, ovaj simpatičan nastavak zasad je zaradio tek nešto manje od pola (35 milijuna), no u obzir treba uzeti da se trenutno prikazuje samo u američkim kinima (u naša kina dolazi tek 10.10.). Započeo je mrvicu bolje od originala, a činjenica jest i kako nije imao neku preveliku konkurenciju.

Na drugom mjestu našli su se Zatvorenici (kod nas također dolaze 10.10.) koji su u 10 dana zaradili 45 milijuna dolara diljem svijeta. No, ono što je zanimljivo su filmovi na sljedeća tri mjesta od kojih se očekivalo nešto više.

Na trećem mjestu nalazi se Utrka života, ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Jamesa Hunta i Nikia Laude. Od filma se očekivalo puno više, dok s druge strane ne čudi što Amerikancima ova biografska drama nije toliko primamljiva budući da nisu niti neki veliki fanovi same Formule 1. Vidjet ćemo što kaže ostatak svijeta, a kako se Hrvatima sviđa ovaj film saznat ćemo već od ovog četvrtka kad se počinje prikazivati kod nas.

Baggage Claim, romantična komedija s Paulom Pattom (2 Igrača, Precious), Dereom Lukeom (Sparkle), Tayaom Diggsom (Privatna praksa,Kevin Hill) i Adamom Brodyjem ( Lovelace, O.C.) smjestila se na četvrto mjesto što nije loše s obzirom na skromni budžet i izostanak marketinške kampanje.

Vodeću petorku zaključuje Don Jon, redateljsko-scenaristički prvijenac Josepha Gordona-Levitta koji si je u filmu dodijelio glavnu ulogu uz seksi Scarlett Johansson. S obzirom na reklamiranje i video isječke koji su nam bili dostupni prije samog početka prikazivanja, očekivalo se više.

Ostatak liste nije se puno promijenio od prošlog tjedna. Horor Insidious Chapter 2 i dalje je visoko (šesto mjesto) i više niti ne treba isticati njegov uspjeh s obzirom na žanr i budžet (5 milijuna dolara, dosad zaradio skoro 80).

Prvi vikend u listopadu donosi sa sobom dvije poslastice: SF triler Gravitacija sa Sandrom Bullock i Georgeom Clooneyem i triler Kockanje s 'novim Batmanom' Benom Affleckom i Justinom Timberlakeom.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala