Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Započnite listopad uz AXN!
Sljedeći tjedan počinje listopad pa provjerite koje nas sve hit-serije i filmske poslastice očekuju u prvom tjednu

Započnite listopad uz AXN!

AXN je vodeći program za brzu, uzbudljivu i dinamičnu zabavu te osim najkvalitetnijih serija emitira i neke od najtraženijih filmova Sony Picturesa i ostalih studija. Sljedeći tjedan nam AXN donosi prave poslastice, počevši već početkom tjedna.

U ponedjeljak 30. rujna od 22h kada ćemo imati prilike vidjeti prve tri epizode humoristične horor drame Kuća mrtvaca koja donosi priču o potpunom kolapsu društva nakon što, iz nepoznatih razloga mrtvi ožive i počnu napadati ljude. U roku dva dana više od 80% populacije je mrtvo. Jedini apsolutno nesvjesni opasnosti su stanovnici Big Bother kuće, koji zbog izloacije ne znaju što se događa u vanjskom svijetu. U vrijeme poplave filmova o zombijima, serija Kuća mrtvaca pozicionirala se kao jedan od uspješnijih televizijskih projekata.

U petak od 21h možemo uživati u akcijskoj komediji Hancock Petera Berga, u kojoj Will Smith glumi naslovnog lika, neobičnog superheroja čije akcije često koštaju grad jako puno. U jednoj takvoj akciji spasi život PR stručnjaku Rayu Embreyu koji se ponudi poraviti Hancockov image u javnosti. Uskoro Hancock otkriva da i Rayeva supruga Mary ima supermoći… Ovaj akcijski blockbuster bio je jedan od najvećih hitova 2008. godine s više od 600 milijuna dolara zarade.

U nedjelju 6. listopada u 22h možemo gledati drugu epizodu spektakularne serije Spartak: Krv i pijesak o najpoznatijem i najpopularnijem pobunjeniku Republike koji ako želi preživjeti mora postati više od čovjeka iu više od gladijatora. Mora postati legenda. U novoj epizodi se Spartak suočava sa problemima u Batiatusovoj školi za gladijatore.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala