Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Animirani hit „Štrumpfovi 2“ postao najgledaniji film godine u Hrvatskoj!
U Splitu je prigodno nagrađen jubilarni 160-tisućiti gledatelj, a film je diljem svijeta zaradio skoro 300 milijuna dolara

Animirani hit „Štrumpfovi 2“ postao najgledaniji film godine u Hrvatskoj!

Foto: Continental

Animirani hit Štrumpfovi 2 koji se u domaćim kinima počeo prikazivati početkom kolovoza jučer je i službeno postao najgledaniji film 2013. godine!

U hrvatskim kinima ovu je animiranu komediju zaključno s jučerašnjim danom vidjelo 160.677 gledatelja što je uvjerljivo najveći kino rezultat od bilo kojeg drugog filma koji je s kino distribucijom krenuo ove godine. S prvog mjesta Štrumpfovi su skinuli komediju Vinka Brešana, Svećenikova djeca, a povodom ovog izuzetnog događaja i obaranja rekorda 160-tisućiti gledatelj nagrađen je prigodnim poklonima.

U sedam tjedana koliko se nalazi u kinima, film Štrumpfovi 2 samo su u jednom tjednu bili skinuti s prvog mjesta gledanosti – onome kada je započela kino distribucija glazbenog 3D spektakla One Direction: This is us. Od tada se film ponovno vratio na prvo mjesto gledanosti na kojem se nalazi i danas.

Osim filma u kinima, u Hrvatskoj se može pronaći i službeni soundtrack Štrumpfova 2 za kojeg su, između ostalih, Britney Spears i Nelly Furtado snimile svoje nove pjesme. Upravo je Britney Spears otpjevala naslovnu pjesmu, a u spotu su joj se pridružili, naravno, i Štrumpfovi!

Štrumpfovi 2 snimljeni su s budžetom od 105 milijuna dolara, a diljem svijeta (trenutno) su zaradili odličnih 288 milijuna dolara. Podsjetimo se, prvi dio, Štrumpfovi, je 2011. godine diljem svijeta zaradio više od pola milijarde dolara (563 milijuna), na malom višem budžetu (110 milijuna).

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    franz88 franz88 @ 20.9.2013. 20:24

    ..paa gledao sam no ne djelim to veliko odusevljenje koliko mozemo procitati vecine u Hrvatskoj... nekaj tu meni nes fali...

    ono kaj je dobro imamo sad 2 strumpfete!! e pa idemo sad strumpfati ...

  • #1
    1 2
    gorlock gorlock @ 20.9.2013. 18:27

    Štumpfovi 2 - imaju odličnu marketinšku kampanju, a zauzvrat daju prosječno dobar proizvod, tako da svi mogu biti sretni i zadovoljni, pa i oni koji sporedno prodaju sve što ima veze sa štrumpfovima na ovaj ili onaj način. Među promotorima tu zasigurno prednjači Konzum ali i svi dobavljači koji uz svoj proizvod poklanjaju štrumpf 3 D kasticu.

    Ma ludilo..... znam to jer ga živim....

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala