Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


J.K. Rowling nas vraća u magični svijet Harryja Pottera!
Autorica serijala o omiljenom čarobnjaku primila se pisanja novih scenarija smještenih u svima poznati magični svijet

J.K. Rowling nas vraća u magični svijet Harryja Pottera!

Harry Potter je završio svoje avanture i dobio sretan završetak u knjigama J.K. Rowling, ali čini se kako autorica još nije spremna pozdraviti se sa svojim magičnim svijetom, ekskluzivno donosi Entertainment Weekly.

"Iako će radnja biti smještena u magični svijet poznatih nam čarobnjaka u kojem sam živjela 17 godina, Čudesne zvijeri neće biti niti prequel niti nastavak serijalu o Harryju Potteru, već isključivo nastavak tog čudesnog svijeta nevidljivog nama bezjacima", objasnila je Rowling i nastavila, "Ako ste čitali knjige ili gledali filmove, sve zakonitosti i običaji u novom filmu bit će vam poznate, ali Newtova priča počet će u New Yorku 70 godina prije Harryja Pottera."

Sjećate li se Newta iz knjiga? Prvi put je kratko spomenut u prvoj knjizi, Kamen mudraca, a saznali smo i kako je bio ravnatelj Hogwartsa te se njegov lik često pojavljivao na živim portretima u školi. Bio je i Magizoologist, stručnjak za čudesna stvorenja još od rane dobi kad je zavolio hipografe i kasnije kad je prihvatio postao u Ministarstvu magije.

Rowling je dodatno pojasnila i kako je došlo do te ideje: "Sve je počelo kad su me iz Bros.-a pitali bih li napisala scenarij za Čudesne zvijeri. Zvučalo je zabavno, a kako 'znam' već puno u Newtu zašto on ne bi dobio više filmova?"

Prošlo je 6 godina od posljednje objavljene knjige o malom čarobnjaku te 2 godine od posljednjeg filma Harry Potter i darovi smrti koji je u cijelom svijetu zaradio više od 1,3 milijarde dolara. Svi filmovi zaradili su 7,723,431,572 dolara tako da ne čudi što se pojavila želja za proširivanjem svijeta u kojem smo gledali Harryja Pottera.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala