Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro kviz Tko će ga znati
Voditeljica Marijana Batinić dobila je novi zadatak, na ulicama gradova pronaći natjecatelje kviza

Uskoro kviz "Tko će ga znati"

Foto: RTL

Neobičan ulični kviz jedinstvenog formata i pristupa rješavanju zadatka odgovore traži na ulicama Vašeg grada. Tko kaže da se kvizovi uvijek moraju odigravati u televizijskim studijima? Kviz naziva "Tko će ga znati!" dokazat će da se znanje i neznanje 'dokazuje' posvuda. Nekad ste se mogli pouzdati u svoje znanje, a sada se morate osloniti na znanje, ali i neznanje drugih.


Prvo izdanje emisije na programu je 2. rujna, a voditeljica Marijana Batinić dobila je zadatak - na ulicama gradova pronaći natjecatelje kviza. No, oni ne smiju odgovoriti na postavljeno pitanje, već pronaći osobu koja će odgovoriti umjesto njih. Situacija se dodatno zapliće jer ponekad osoba koju je natjecatelj pronašao mora dati pogrešan odgovor, kako bi natjecatelj mogao nastaviti sudjelovanje na novoj razini kviza. Na prvo postavljeno pitanje natjecatelj mora pronaći osobu koja zna odgovor, no na drugo pitanje onu koja ne zna odgovor.

Dalje, treća osoba mora znati ispravan odgovor, dok četvrta mora pružiti pogrešan jer samo tako natjecatelj osvaja novčanu nagradu. No, natjecatelj ima mogućnost - uzeti novac nakon četiri pitanja ili se boriti za veću nagradu na petom pitanju te izabrati, naći osobu koja zna ili ne zna odgovor na pitanje. No, problem je što natjecatelj prije odluke ne zna koje pitanje će voditeljica postaviti!


"Tko će ga znati" jedina je igra u kojoj natjecatelji mogu osvojiti jackpot, a zapravo ne znati odgovor niti na jedno pitanje ili možda znati odgovore na sva, a otići kući praznih džepova!

Potpuno drugačiji kviz gledajte u terminu od ponedjeljaka do petka u 19:10 sati na RTL-u.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala