Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Batler i Obitelj Miller najgledaniji protekli vikend
"Instrumentarij smrtnika", još jedan Sumrak-wannabe, smjestio se na treće mjesto, ali s jako lošom zaradom

"Batler" i "Obitelj Miller" najgledaniji protekli vikend

Na drugo mjesto smjestila se nova komedija Jennifer Aniston Obitelj Miller koja je do sada zaradila 91,7 milijun dolara, a mnogi smatraju kako taj uspjeh duguje upravo slavnoj i zgodnoj glumici. Film bi tako trebao 'ponijeti titulu' najisplativijeg filma ovog kolovoza.

Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju u svom je prvom vikendu zasjeo na treće mjesto, ali je razočarao mizernom zaradom od 9 milijuna dolara (budžet od 60). BoxOfficeMojo uspoređuje film s njemu sličnima: Divna stvorenja su debitirala sa 7,6 milijuna, a U sebi s 10,6 milijuna te navodi kako će i Instrumentarij također naići na svoju publiku koja ovakve teme voli još od Sumraka.

Kraj svijeta Edgara Wrighta u svom prvom vikendu već je 'opravdao' svoj budžet od 20 milijuna dolara. Samo u SAD-u zaradio je skoro 9 milijuna, a u ostatku svijeta 16 milijuna dolara. Akcijska SF komedija dio je Cornetto trilogije s time da je već u tom prvom vikendu prikazivanja zaradila više od Noć glupih mrtvaca (3,3 milijuna u SAD-u) i Eksplozivni murjaci (5 milijuna u SAD-u).

Petorku zaključuju animirani Avioni koji su u tri tjedna prikazivanja zaradili oko 77 milijuna dolara (budžet 50). Spomenimo još i Elysium, SF Neilla Blomkampa koji je također u tri tjedna ukupno zaradio 139 milijuna dolara što je 20-ak više od budžeta, ali ipak manje od očekivanog.

Sljedeći vikend stižu nam trileri Getaway s Ethanom Hawkom, Selenom Gomez i Jonom Voightom u glavnim ulogama te Closed Circuit s Ericom Banom, Rebeccom Hall, Jimom Broadbentom te Juliom Stiles. Osim njih dolazi i glazbeni dokumentarac popularne tinejdžerske grupe One Direction.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala