Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Naomi Watts od Lady Di dobila dopuštenje?
Glumica kaže kako je za vrijeme snimanja "Diane" osjećala njezinu prisutnost

Naomi Watts od Lady Di dobila dopuštenje?

Foto: PR Photos

Priča oko tragične smrti princeze Diane ponovno se našla u centru medijske pažnje s obzirom da su se pojavile, nove informacije o tome kako je ona zapravo ubijena. Osim toga, s obzirom na to kako se u kinima u rujnu nestrpljivo iščekuje i biografski film "Diana", u kojem će prerano preminulu i svima omiljenu princezu utjeloviti Naomi Watts, australska glumica intenzivno i promovira film.

Tako je u intervjuu za Daily Mail, 44-godišnja Naomi istaknula kako joj je ovo bila najteža uloge karijere, ali da je od same princeze dobila svojevrsno dopuštenje za nju što joj je jako puno značilo.


- Za vrijeme snimanja stalno sam se pitala bi li se njoj to sve skupa svidjelo. Osjećala sam i njezinu prisutnost te sam stalno potraživala svojevrsno dopuštenje da nastavim. Cijelo vrijeme sam osjećala i veliku odgovornost glumeći ju. Kroz cijeli ovaj projekt imala sam osjećaj da jako puno vremena provodim s njom. U jednom trenutku točno sam osjetila da sam dobila dopuštenje od nje i znam da će ovo zvučati čudno kad se napiše - konstatirala je Naomi koje je neke od scena za spomenuti film snimala i u Zagrebu i na još nekoliko lokacija u Hrvatskoj.

Podsjetimo, u filmu će biti prikazane posljednje dvije godine Dianina života prije tragične smrti u prometnoj nesreći u Parizu 1997. kad su je hvatali paparazzi. U fokusu filma je princezina tajna ljubavna afera s doktorom Hasnatom Khanom.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    100001487246231 manuel robbery @ 20.8.2013. 8:15

    Jos  jedan dokaz da je ziva i da je trenutno u Juznoj Americi sa novim identitetom. Htjela je reci da je popricala sa njom preko telefona, Posla je  da kaze da je popricala sa njom al je shvatila da ne smije pa je brzo izmislila ovu pricu kako je osjetila.

    Ne zezam se stvarno postoji ova prica ili su je ubili ili joj je bilo dosadno pa je otisla u novi zivot,

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala