Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zašto je Deppov Osamljeni osvetnik propao u kinima?
Ekipa koja je radila na filmu kao glavne krivce vidi isključivo kritičare

Zašto je Deppov "Osamljeni osvetnik" propao u kinima?

Osamljeni osvetnik ne samo da je propao na kino blagajnama, nego se na sam spomen naslova neki pitaju 'koji je to uopće film' te daleko od toga da znaju da u njemu glumi popularni Johnny Depp.

Film se počeo prikazivati prije malo više od mjesec dana, 4. srpnja i do danas je zaradio samo 175 milijuna dolara na budžetu od 215 te je gotovo sigurno kako se toj brojki niti neće približiti.

Ekipa koja je sudjelovala na filmu podijelila je svoje mišljenje s javnosti na Movies.yahoo.com te rekla kako odgovornim za propast smatra isključivo američke kritičare koji su 'popljuvali' film.

Johnny Depp je prvi počeo: "Mislim da su kritike napisane 7 ili 8 mjeseci prije samog početka prikazivanja filma. Mislim da su napisane u trenutku kad su kritičari saznali da će Gore (Verbinski) i Jerry (Bruckheimer) najvjerojatnije napisati scenarij. Mislili su da će film biti blockbuster. Ja nisam imao očekivanja od filma. Nikad ih nemam."

"Dok smo snimali film točno smo znali kome je namijenjen. Film je dočekan 'na nož' slično kao i Svjetski rat Z koji je postao, usprkos svemu, vrlo uspješan. Nas su u startu sabotirali", smatra njegov kolega Armie Hammer.

Jerry Bruckheimer je na kraju zaključio: "Mislim da su kritizirali budžet, a ne film. Šteta jer napravili smo nešto odlično, ovo je jedan od onih filmova koje kritika ne shvaća, a koji će za nekoliko godina postati klasik."

No, nije samo kritika ta koja je 'pokopala' film. Niti gledatelji nisu nešto oduševljeni, no kako je Bruckheimer naveo, ako vam se sad nije svidio, shvatit ćete ga za nekoliko godina...

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    0 0
    cfnf cfnf @ 11.8.2013. 4:33

    Šta je sve od "blockbustera"  ljetos prodefiliralo,ovo se i dalo nekako svariti..

  • #5
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 11.8.2013. 1:42

    @aya Nije najgori film ikad, daleko od toga... Marina je dobro opisala film, ali nažalost bome i Rorschach. Ok je u početku i kraj je fun, ali sve ostalo, u sredini, je užasno dosadno. Depp glumi indijansku verziju Jack Sparrowa a "glavni" lik je negdje... zuji po filmu dok se na kraju, nakon onoga što mi se činilo kao da je bila cijela vječnost, napokon pretvori u nekog heroja. U svakom slučaju, mislim da se tih 2 i pol sata mogu iskoristiti na neki bolji film, ovaj nije grozan baš toliko koliko je popljuvan ali stvarno zaboravan. Ako te baš zanima ok, uhvati negdje usput, no ništa zbog čeg se juri u kino. Ja sam se stvarno razočarao nakon dugog iščekivanja :/

  • #4
    1 0
    1313550065 marina knez @ 11.8.2013. 1:14

    Iskreno, meni film nije toliko loš, možda me podjeća malo na Pirate s Kariba - kao prvo zbog Deppove glume, pokreta i mimike, kao drugo zbog sata kojeg vuče sa sobom dok u karibima je to kompas (oba neispravna) i sl. Samo što je glavna razlika ta da Pirate mogu gledati x-puta, dok ovaj film nemam baš neku želju pogledati ga ponovno...možda nakon nekog vremena. Tko zna, možda je to tip filma koji "sjedne iz druge" ;)

  • #3
    1 1
    aya aya @ 10.8.2013. 23:21

    Šta zbilja ne valja? Gledali ste? A ja se baš spremala.....da preskočim?

  • #2
    1 0
    bearfoot bearfoot @ 10.8.2013. 15:35

    nikad to neće postati klasik, Jerry... zato što ga nitko neće htjeti pogledati drugi put...

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala