Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sharknado dobiva nastavak!
Niskobudžetni film katastrofe postigao je veliki uspjeh te će se raditi i njegov nastavak

"Sharknado" dobiva nastavak!

Izvršni direktor SyFy-a, Thomas Vitale, već je najavio nastavak izjavivši: "S vremena na vrijeme dogodi se savršena oluja - na televiziji. Obožavatelji navijaju za nastavak. Ili bi to mogao biti prednastavak (prequel). Ono što možemo garantirati jest da će Sharknado 2 biti jako zabavan, a detalji će biti objavljeni uskoro."

Tara Reid, koja se našla u jednoj od glavnih uloga, već je izjavila kako bi voljela da Sharknado postane franšiza jer joj se čini da su i scenarist i redatelj, a i cijela glumačka ekipa imali namjeru zabaviti se na račun filmova katastrofe. "Drago mi je da su ljudi prepoznali smiješnu stranu svega... Film je toliko loš da je dobar!", objasnila je Reid.

Posljednjih nekoliko dana se pričalo o tome kako su producenti navodno odlučili kako će se u nastavku od originalne glumačke postave naći jedino Ian Ziering te da je Reid izbačena iz ekipe no ona je te glasine opovrgnula na svom Twitteru napisavši: "Nema još scenarija za Sharknado 2, a kada ga pročitam ću donijeti odluku. Svi pričaju da su me izbacili, ali to nije istina #lažljivci".

Ziering, koji se nalazi u ulozi Finleya 'Fina' Sheparda, glavnog junaka i spasitelja, nedavno je izjavio kako je skoro odbio glumiti u filmu jer scenarij nije bio uvjerljiv. "Kada sam prvi put pročitao scenarij, činio mi se pun rupa.", priznao je Ziering i rekao: "Bilo me pomalo strah prihvatiti tu ulogu jer nisam bio siguran hoće li film postići uspjeh no menadžer me uvjerio kako će specijalni efekti popuniti te rupe." O sudjelovanju u drugom dijelu Ziering se još nije izjasnio no vjerojatno ćemo uskoro dobiti i tu informaciju.

Detalji radnje drugog dijela, koji se očekuje sljedeće godine, još nisu poznati, a ukoliko ste propustili pogledati prvi dio, u traileru provjerite kako je to izgledalo:   

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 1
    karter karter @ 30.7.2013. 13:18

    Izgleda obećavajuće, možda čak i nadmaši remekdjelo sand sharks. Iako je zanimljivo da ovaj iz beverly hillss priča o rupama u scenariju, a radnja se svodi na iskakanje morskih pasa iz tornada, ne znam stoga što misliti o inteligenciji navedenog, iako su specijalni efekti čak i predobri za takv film, sudeći po traileru.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala