Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: GoT 'In Memoriam' + prequel za Pjesme leda i vatre?
Na Comic-Conu je prikazan posebno dirljiv video, a George R. R. Martin je progovorio o novim planovima

VIDEO: GoT 'In Memoriam' + prequel za "Pjesme leda i vatre"?

Foto: YouTube

Jedna od jučerašnjih konferencija na Comic-Conu bila je i ona s ekipom koja radi na popularnoj seriji Igra prijestolja, a najzanimljivije izdvajamo u nastavku.

Na konferenciji su bili David Benioff, D.B. Weiss, George R. R. Martin, Emilia Clarke, Kit Harrington, Michelle Fairley, Peter Dinklage, Rose Leslie, Richard Madden i John Bradley, a kao posebni gost se pojavio Jason Momoa.

Autor knjiga George R. R. Martin upitan je je li ikad razmišljao o priči o padu Aerysa Targaryena (Mad King) u svojevrsnom prequelu jer na taj način bi publika još jednom mogla gledati svima omiljenog Neda Starka, a 'Sean Bean ne bi trebao ponovno umrijeti'. "Mogao bih napisati prequel. Ali ne mislim da bi riječ bila o Robertovoj pobuni. Kad završim s preostale dvije knjige, ionako ćete saznati sve o spletkama, preokretima i izdajama", odgovorio je Martin.

"Radije bih se vratio unatrag i napisao nešto o Aegonu i njegovim sestrama... ima mnogo materijala i ako se želim vratiti u prošlosti i ispričati vam o Westerosima. Ionako ćete još dosta čekati dok ne dovršim te preostale knjige... (The Winds of Winter i A Dream of Spring, op.a.) a žurim se koliko mogu zbog serije. Vlak već juri, a ja još postavljam tračnice!" našalio se Martin.

Među fanovima još traje žaljenje zbog masakra u predzadnjoj epizodi posljednje sezone, a Martin odbija preuzeti svu krivnju za smrti voljenih likova. "David Benioff i D.B. Weiss su ubili neke likove koji su još prisutni u knjigama, tako da nisam samo ja odgovoran", zaključio je.

David Benioff iskreno je rekao: "Nije bilo jednostavno snimiti tu scenu. Nije jednostavno nijednog lika ubiti jer to znači da je to vaš zadnji dan s njima na setu." D.B. Weiss je dodao: "Kad smo počeli sa snimanjem serije znali smo da želimo tu scenu. Htjeli smo WTF trenutak kad će gledatelji doslovno baciti knjigu u televizor od muke."

Publiku je najviše iznenadio Jason Momoa (Khal Drogo) koji je utrčao na konferenciju vičući: "Nisam mrtav!" i derući se na Martina jer ga je prebrzo ubio u knjizi, na što je Emilia Clarke (Khaleesi) iznenađeno odgovorila: "My sun and my stars!" Emilia je dobila i najveći pljesak pri samom dolasku na konferenciju.

Peter Dinklage (Tyrion) svoje scene sa Charlesom Danceom (Tywin) prozvao je 'prekrasno napisanim', bez obzira na svađe koju likovi vode. "Charles me često nakon scena potapša po ramenu kako bi me podsjetio da smo i dalje dobri kolege", dodao je simpatični Dinklage.

Na Comic-Conu na žalost mnogih nije predstavljeni neki poseban video koji bi otkrio više o novoj sezoni, ali umjesto toga je ekskluzivno objavljen prekrasan video na kojem su okupljeni svi koji su već izgubili život u seriji...

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala