Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekipa Dextera se oprostila od fanova!
Pročitajte što su vaši omiljeni glumci izjavili u posljednjem obraćanju publici kao članovi hvaljene serije

Ekipa "Dextera" se oprostila od fanova!

Foto: YouTube

Glumačka postava i autori serije Dexter na Comic-Conu su se susreli s fanovima kako bi se međusobno pozdravili s 'najdražim serijskim ubojicom iz televizijske serije'.

Sretnici koji imaju prilike biti na navedenoj konvenciji tako su mogli čuti razmišljanja glavnih glumaca, Michaela C. Halla, Jennifer Carpenter, Davida Zayasa i Yvonne Stahovski, zatim izvršnih producenata Sare Colleton i Mannyja Cota te Scotta Becka i Clydea Phillipsa. Kao gosti su se pojavili i svima omiljeni 'bivši' likovi Desmond Harrington (detektiv Quinn), Laura Velez (Maria LaGuerta), Erik King (James Doakes), Julie Benz (Rita Morgan) i Aimee Garcia (Jamie Batista), a mi vam prenosimo njihove najzanimljivije izjave.

Upozoravamo na potencijalne spoilere o prošlim sezonama (o zadnjoj nije bilo riječi)!

Na diskusiji je bilo vrlo emotivno jer se raspravljalo o tome što je ekipa voljela u seriji, kako su se glumci i scenaristi nosili s temama smrti i identiteta punih 8 uspješnih godina.

"Još je nestvarno da je sve gotovo", odgovorila je jedna od izvršnih producenata Sara Colleton na pitanje kako je sudjelovati u seriji od početka do kraja snimanja.

'Dexter' se nadovezao: "Svjestan sam da smo završili sa serijom. Ali s druge strane nemam takav dojam, jedan dio mene još to nije shvatio."

"Bilo je zastrašujuće i komplicirano, a opet izazov koji je bilo vrijedno proći", objasnila je Jennifer Carpenter svoj lik Debru Morgan koja je možda imala najemotivniju ulogu nakon što je u šestoj sezoni saznala da joj je brat serijski ubojica.

John Lithgow se našalio i ispričao fanovima što nije mogao osobno doći: "Ne prođe dan kada me netko ne prepozna kao psihopata, hvala vam na tome", bila je njegova video poruka.

Glumci su dobili i pitanja o aktualnoj sezoni na koja su vješto izbjegavali odgovore. Yvonne Strahovski na upit kakvu ulogu ove sezone ima Hannah McKay tajanstveno je odgovorila: "Vraćam se, ali ne znamo je li njezin motiv osveta ili ljubav..." te odustala od daljnjih komentara kako ne bi upropastila seriju.

Lauren Velez je podijelila svoje osjećaje koje je imala kad je saznala da će biti jedna od Dexterovih žrtava: "Bilo je napeto. Tijek događaja me nije iznenadio, ali nisam bila spremna na to kako ću se osjećati kada me ubiju..." Potom je zahvalila publici i briznula u plač.

"Lijepo je kad se podsjetimo za koga sve ovo zapravo radimo", priznao je Scott Buck.

"Hvala što ste me održali na životu punih 6 godina", našalio se Erik King.

"Najiskrenije u seriji je naša povezanost s vama (fanovima, op.a.), želimo da ste zadovoljni i kvalitetan kraj je poklon svima vama", jedva je dovršila Jennifer Carpenter.

Na kraju je zvijezda cijele serije Michael C.Hall, koji je bio vidljivo dirnut cijelim događajem, zaključio je: "Mi smo bili tu samo za vas, a sada smo svi ovdje zahvaljujući vama; bez vas ne bi bilo nas!"

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala