Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Muškarci koji mrze žene ipak dobivaju filmski nastavak
Sony je angažirao scenarista za adaptaciju druge knjige Stiega Larssona, no nije sigurno hoće li ga ponovno režirati David Fincher

"Muškarci koji mrze žene" ipak dobivaju filmski nastavak

Iako američka adaptacija knjige Stiega Larssona Muškarci koji mrze žene nije doživijela pretjerani uspjeh na box office-u nastavak se planira još od prošle godine, a tek se sada projekt ponovno pokrenuo s mrtve točke, ekskluzivno saznaje The Wrap.

Za pisanje scenarija nastavka Djevojka koja se igrala vatrom Sony je angažirao Andrewa Kevina Walkera (Sanjiva dolina, 8MM), a što se redatelja tiče i dalje ostaje problem, odnosno pitanje hoće li David Fincher (redatelj prvog dijela) biti uključen i u drugi dio budući da ga je Walt Disney već prisvojio za avanturu 20 000 milja pod morem: Kapetan Nemo te triler Gone Girl. Fincher i Walker već su imali jednu uspješnu suradnju na poznatom kriminalističkom trileru iz 1995. godine, Sedam.

Sony je navodno spreman na to da će morati angažirati drugog redatelja, ali još nije poznato koga imaju u planu. Doznajemo i kako Walker neće imati puno posla sa scenarijem jer je već dobitnik Oscara i scenarist prvog dijela Steve Zaillian za nemali iznos napisao i nastavak, a u Sonyju su izražili želju za njegovim prepravljanjem jer žele film 'u drugačijem smjeru'.

Datum početka snimanja još nije poznat s time, a budući da studio ponovno misli angažirati Daniela Craiga i Rooney Maru morat će se požuriti jer će Craig tijekom 2014. godine biti i više nego zauzet snimanjem novog Bonda koji 2015. godine stiže u kina.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala